Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kaksi määräaikaista tehtävää lippupallon MM-kisoihin

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto järjestää syksyllä Los Angelesin olympialaisiin lajiksi valitun lippupallon MM-kisat elokuun lopulla Liikuntakeskus Pajulahdessa ja Lahdessa. Kisoihin odotetaan ainakin kuuttakymmentä joukkuetta kolmestakymmenestä eri maasta ympäri maailman. Turnauksen pelipäivät ovat 27.-30.8.2024. Alkupäivien ottelut pelataan Pajulahdessa ja turnaus huipentuu mitalipeleihin Lahden stadionilla.

Varmistamaan, että tapahtuma ja matka kohti sitä on huippuluokkainen ja unohtumaton, haemme kahta motivoitunutta ja innostunutta henkilöä määräaikaisiin tehtäviin tukemaan järjestelytoimikuntaa toimenkuviensa mukaisesti. Tehtävät on suunniteltu alkavaksi tammikuussa ja päättyvän kisojen jälkeen syyskuun lopussa.

Tule mukaan rakentamaan tietä kohti MM-kisoja 2024 Lahdessa ja levittämään uutta olympialajia, lippupalloa Suomessa!

MM2024 TAPAHTUMAPÄÄLLIKKÖ

Tehtävässä vastuullasi on tapahtuman suunnittelu ja toteutus yhteistyössä järjestelytoimikunnan kanssa. Osallistut myös kilpailuun johtavien tapahtumien suunnitteluun ja koordinointiin luoden unohtumattomia kokemuksia osallistujille.

Osaat suunnitella ja toteuttaa sekä kumppanuuksia että viestintää varmistaen tapahtuman rahoitusta ja näkyvyyden.  Hoidat ja luot aktiivisesti yhteyksiä eri sidosryhmiin (mm seurat, kaupungit ja kunnat alumniverkosto, koulut ja kumppanit) varmistaen sujuvan yhteistyön ja tapahtumien menestyksen.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta vastaavista tapahtumajohtamisen tehtävistä
  • Erinomaisia organisointi- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
  • Kykyä työskennellä tiimissä ja johtaa projektia tehokkaasti
  • Neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja
  • Innostusta ja sitoutumista lippupallon edistämiseen

 

Hae tehtävää:  https://link.webropol.com/s/LippupalloMM2024haku

 


MM2024 LIPPUPALLOKOORDINAATTORI

Tehtävässäsi suunnittelet yhdessä kollegojen ja seurojen kanssa kisojen ja lajin esittelyitä sidosryhmille (mm. koulut ja kumppanit) sekä toteutat niitä. Kisojen tunnettuuden lisäämiseksi tuet myös paikallisten sarjojen aloittamista, autat turnausjärjestelyissä ja seuraat toimintaa varmistaen sen sujuvuuden.

Osaat myös luoda houkuttelevaa ja informatiivista sisältöä lippupallon tapahtumista eri somealustoille tuoden esille MM-kisoja sekä pidät yllä aktiivista vuorovaikutusta yleisön kanssa.

Odotamme sinulta:

  • Innostusta ja intohimoa MM-kisoja ja lippupalloa kohtaan
  • Organisointikykyä ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä ryhmässä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja suomeksi ja englanniksi sekä kykyä verkostoitua erilaisten sidosryhmien kanssa
  • Kokemusta tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta
  • Aktiivista otetta sosiaalisen median käytössä

Liikkuva työnkuva edellyttää ajokorttia. Tehtävään esitettävän henkilön tulee esittää rikostaustaote ennen lopullista tehtävään valitsemista.

Hae tehtävää:  https://link.webropol.com/s/LippupalloMM2024haku

 

 

Jos haluat olla mukana rakentamassa tulevaisuuden huippuhetkiä MM-kisoissa ja lippupallossa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11. https://link.webropol.com/s/LippupalloMM2024haku.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Mika Heinonen torstaina 23.11. klo 13-15 ja maanantaina 27.11. klo 16-18. Lähettämällä hakemuksen annat samalla suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

 

Aloitamme haastattelut heti ja teemme valinnat sopivien henkilöiden löydyttyä. 

 

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry, Opastinsilta 8 B, 00520 Helsinki

 

 

 

Lataa PDFTulosta