Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kauden 2021 katsotuin vaahteraliigaklippi on nyt löydetty

Vaahteraliigan kaikista peleistä julkaistaan kauden aikana useita klippejä, jotka ovat katsottavissa ja jaettavissa heti pelin jälkeen ilmaisessa Ruutu-palvelussa. Kauden 2021 katsotuin klippi on kesäkuun 17. päivä ladattu Roosters-Wolverines pelin neljäs touchdown.

Sanoma Median datan mukaan torstaina 17.6.2021 pelatussa Roosters-Wolverines pelissä tallennettu Roosters-laituri Willem Kajanderin uran avaus-TD on eniten Ruutu-palvelussa vuonna 2021 katsojia tavoittanut Vaahteraliigan klippi.

Tallenteessa uransa ensimmäistä vaahteraliigapeliään pelaava Kajander nappaa pallon Wolverines-maalialueella varjostuksesta piittaamatta. Katso alta vuoden suosituin klippi:

 

Näin jaat Ruutu-klipin

Ruutu-klipin jakaminen on helppoa. Jokaisessa tallenteessa on FB-kuvake oikeassa yläkulmassa. Kuvaketta klikkaamalla pääset jakamaan klipin seuraajillesi. Klipit on mahdollista myös upottaa omalle verkkosivulle. Klikkaamalla upota-kuvaketta  </> saat koodin, jonka voit upottaa verkkosivullesi.

SAJL julkaisi joulukuun 29. päivänä FB-kisan, jossa Ruutu-klippien jakajien ja niiden tykkäjien kesken luvatiin arpoa Vaahteraliigan pelipallo. Arvonta on nyt suoritettu ja pallo matkaa lähiaikoina Espooseen.  Voittajalle on ilmoitettu palkinnosta henkilökohtaisesti.

 

Lataa PDFTulosta