Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Keary Iarussi ottaa vastuulleen Crocojen valmennuksen

Kauden 2022 hopeajoukkue Seinäjoki Crocodiles on valinnut vaahteraliigajoukkueen päävalmentajaksi yhdysvaltalaisen Keary Iarussin.  Iarussi toimi viime kaudella joukkueessa hyökkäyslinjan valmentajana ja hyökkäyksen koordinaattorina. Myös Christian Powell jatkaa joukkueessa.

29-vuotias Keary  Iarussi valmensi ennen Suomeen saapumistaan Venäjällä Moscow Spartansin hyökkäyksen linjaa. Hänet oli juuri nimetty sekä seurajoukkueen että Venäjän maajoukkueen hyökkäyksen koordinaattoriksi ja päävalmentajaksi, kun Venäjän rikollinen hyökkäys Ukrainaan muutti Iarussin suunnitelmat.

Crocodilesin tiedotteessa Iarussi kommentoi sopimustaan tyytyväisenä:

-Olen innoissani mahdollisuudesta johtaa Crocoja kaudella 2023 ja siitä eteenpäin.  Ammattimainen organisaatio ja kovaan työntekoon sitoutuneet pelaajat tekivät päätöksestä helpon. Pyrimme nyt rakentamaan joukkueen, joka jatkaa hienoja perinteitä ja toimii mestaruuden vaatimalla tasolla kaikessa mitä teemme.

Crocodiles ja Iarussi tulevat saamaan kesän alussa vahvistusta valmennustiimiin Kearyn isä Ron Iarussin saapuessa kesäkuussa auttamaan poikaansa hyökkäyksen koordinoinnissa. Ron Iarussi on toiminut valmennustehtävissä eri High School-joukkueissa yli 30 vuoden ajan…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta