Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kesän MM-kisojen vapaaehtoiset kiitosristeilyllä Viking XPRS-aluksella

Naisten MM-kisojen järjestelyjen onnistuminen kesällä 2022, oli isolta osin runsaan vapaaehtoisporukan mahdollistamaa. Viikonloppuna oli aika kiittää tekijöitä jouluisen Tallinna-risteilyn merkeissä.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto kutsui kesän MM-kisojen taustalla toimineet vapaaehtoiset mukaan kiitosristeilylle, jossa ohjelmana oli kisojen muistelua, yhteistä toisiinsa tutustumista, sekä paluumatkalla Vikingin runsas joulubuffet ja tuliaisostokset.

Neljältä eri mantereelta saapuneiden kahdeksan maajoukkueen naisten MM-kisat olivat SAJL:n kaikkien aikojen suurin kisaponnistus Suomessa.  Toiminnanjohtaja Mika Heinonen on tyytyväinen, että tapahtumajärjestelyihin osallistuneista vapaaehtoisista runsas joukko ehti menneenä viikonloppuna mukaan kiitosristeilylle kesken kiireisen pikkujoulukauden:

-Viime kesän MM-kisat Vantaalla olivat monella tavalla hieno tapahtuma. Kahdeksan upeaa joukkuetta tarjosi yleisölle unohtumattomia hetkiä ja jännitystä. Suomalaisena toki eniten tunteita herätti Suomen joukkueen mahtavat pelit, jotka päättyivät pronssipelin voittoon. 

-Nyt marraskuussa oli hienoa tavata uudestaan MM-kisan tekijöitä kiitosristeilyllä Viking Linella. Suuri kiitos mukaan ehtineille ja niille, jotka tällä kertaa eivät päässeet mukaan. Olette todella tärkeä osa suomalaisen jenkkifutiksen perhettä.

MM-kisat keräsivät runsaasti kiitosta paitsi mukana pelanneilta joukkueilta, mutta myös tapahtumaan osallistuneilta katsojilta ja median edustajilta.  Heinonen hehkuttaa Suomea ja suomalaisia suurten tapahtumien organisoijana ja antaa ison osan kunniasta jenkkifutisperheen vapaaehtoistyön tekijöille.

-Suomi on kansainvälisesti arvostettu arvokisojen järjestäjä. Sellainen on myös Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto. Saimme taas IFAF:lta suuret kiitokset MM-kisan järjestelyistä. Ja ne kiitokset kuuluvat meidän upeille vapaaehtoisille, joiden kanssa kaikki tuo edellä mainittu ja paljon muuta tuli tehdyksi.

Suomen seuraava jenkkifutiksen megatapahtuma toteutetaan kesällä 2024 Pajulahden Urheilukeskuksessa.  Kaikkien aikojen suurimmat lippupallon MM-kisat kokoavat Suomeen ennätysmäisen määrän urheilijoita ja laji-ihmisiä.  Risteilyllä useampikin Vantaalla mukana ollut vapaaehtoinen ilmoittautui jo mukaan kisaorganisaatioon.

Viking Line ollut SAJL:n kumppanina pitkään

Jenkkifutisjoukkueiden säännöllinen vierailu Ruotsissa on ohjannut SAJL:n ja Viking Linen aktiiviseen yhteistyöhön laivamatkustamisessa.  Sadoilla tai jopa tuhansille Punaisia laivoja käyttäneille on vuosien saatossa kerääntynyt tukku muistoja, joita Viking Line nyt kerää talteen kilpailullaan.

Osallistu Viking Linen kilpailuun ja kerro jokin hauska muisto sporttimatkasta Punaisilla laivoilla. Voittaja arvotaan jo 30.11.2022.

Osallistu kilpailuun:  Muisto Punaisilta laivoilta

 

Jos itselläsi tai joukkueellasi on tulevaisuudessa suuntana Ruotsi, kannattaa tutustua Viking Linen sporttimatkojen esitteeseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

 

Viking Line:  Sporttimatkat

 

Viking XPRS (Kuva: Viking Line, Ofer Amir)
Lataa PDFTulosta