Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Keskushyökkääjä William Young palaa Wolverines-hyökkäykseen

Kaudella 2019 Helsinki Wolverinesin hyökkäyksessä pelannut William Young palaa takaisin Vaahteraliigaan. Wolverines julkaisi keskushyökkääjän kanssa solmitun pelaajasopimuksen perjantaina.

William Young oli kaudella 2019 tuolloin sarjanousijana esiintyneen Helsinki Wolverinesin tehokkain etenijä saalistaen 11 pelaamassaan runkosarjapelissä yhteensä 1921 jaardia ja 22 touchdownia. Youngin piti palata Wolverinesiin myös kaudelle 2020, mutta koronapandemia laittoi miehen suunnitelmat uusiksi ja hän asettautui Tsekkeihin asumaan.

Koronakausien aikana Young ei ole kartuttanut pelikokemustaan Tsekeissä paljoakaan, mutta saavutti kuitenkin jotain, joka on eurooppalaisilla jenkkifutiskentillä arvotavaraa. Yhdysvaltalainen on saanut USA-passinsa rinnalle tuoreen Tsekin passin ja sen myötä EU-pelaajan arvokkaan statuksen. Young ei siis kuormita Wolverinesin jenkkikiintiötä tulevalla kaudella.

27-vuotiaan Youngin tsekkiläisyys sai alkunsa kaudella 2017–2018, jolloin mies saapui vahvistamaan Prague Black Panthersin hyökkäystä.  Onnistunut debyyttikausi Euroopassa toi ketterälle keskushyökkääjälle Tsekin mestaruuden, liigan ykkösetenijän tittelin ja loppuottelun MVP:n palkinnot…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta