Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kotka Eagles lähtee vakiinnuttamaan paikkaansa Vaahteraliigassa

Vaahteraliigan lokakuun rostereista viimeisenä esittelyvuorossa Kotka Eagles. Joukkueen nousu jenkkifutiksen korkeimmalle sarjatasolle varmistui SAJL:n hallituksen kokouksessa marraskuun alussa, jolloin liigalisenssien haltijat vahvistettiin.

Kotka Eagles nousee Vaahteraliigaan ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Joukkue ehti pelata I-divisioonassa neljän perättäisen kauden ajan, joista jokaisena kotkalaiset ylsivät loppuotteluun, Spagettimaljaan.  Ensimmäisen kerran Spagettimalja matkasi Kotkaan jo kauden 2019 päätteeksi, mutta tuolloin seuran johto ei katsonut organisaation olevan vielä tarpeeksi kypsä Vaahteraliigaan.  Toinen divisioonamestaruus tarjosi uuden mahdollisuuden sarjanousuun, ja tällä kertaa seurassa päätettiin ottaa askel ylöspäin.  Vaahteraliigajoukkueen joukkueenjohtaja Jarkko Hiitola kertoo miten päätökseen päädyttiin:

-Asiaa kyllä pohdittiin perusteellisesti ennen ilmoittautumista. Kuulimme asiassa ensiksi pelaajiamme ja sitten veimme asian hallituksen päätettäväksi. Hallitus oli enemmistöäänin Vaahteraliigan kannalla. Koimme että nyt olemme joukkueena ja organisaationa siinä pisteessä, että nousu on mahdollinen. Myöskin epävarmuus 1.divisioonan joukkueista oli isona tekijänä päätöksessä…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta