Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Kovatasoinen vahvistus Royalsin puolustuslinjaan

Wasa Royals pamautti tiskiin kovatasoisen vahvistuksen sopimuspaperit juuri kauden kynnyksellä. Vaasalaisten puolustuslinjaa saapuu vahvistamaan yhdysvaltalainen Raymond Lima, joka oli aiemmin mukana NFL-joukkue Miami Dolphinsin organisaatiossa.

Royalsilla on hyvä historia jenkkivahvistuksissaan.  Kausilla 2016 & 2017  yhteensä 171 taklausta nakuttanut Chris Young on yksi kaikkien aikojen parhaista Vaahteraliigassa pelanneista jenkeistä ja kahden viimeisen kauden aikana hyökäyksessä taituroinut Alpha Jalloh on erän monipuolisimmista yhdysvaltalaispelaajista Suomen kentillä. Viime vuoden kruununa Jallohille valinta vuoden vaahteraliigapelaajaksi.  Nyt joukkueen viimeinen jenkkipaikka täytetään pelaajalla, jolla on potentiaalia nousta näiden suurten joukkoon yhdeksi kovimmista.

Royals tiedotteessa kerrotaan Ray Liman viettäneen lajin parissa koko elämänsä. Ensimmäiset kosketukset palloon tulivat veljesten kanssa katu- ja pihapeleissä, mutta virallisesti hän puki varusteet ensi kertaa West Torrance High Schoolissa, josta hän teki tiensä El Camino Junior Collegen kautta Iowa State Universityyn.

Iowa Statessa (NCAA D1) hän oli yksi joukkueen puolustuksen avainpelaajia kolmen kauden ajan. Lima pelasi Iowassa 33 pelissä aloittavana puolustuslinjan lukkona keräten yhteensä 87 taklausta.

Erinomainen yliopistoura loi Ray Limalle suuret odotukset NFL draftiin, mutta unelma jäi noilta osin toteutumatta. Varaus jäi puolustuksen linjamieheltä saamatta, mutta pian draftin jälkeen NFL-seura Miami Dolphins oli Limaan yhteydessä ja solmi hänen kanssaan sopimuksen varaamattomana pelaajana toukokuussa 2020….

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

 

 

Lataa PDFTulosta