Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lähes viidennes jenkkifutiksen toimijoista suorittanut Puhtaasti Paras verkkokoulutuksen

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla niin urheilijat, urheilijan tukihenkilöt kuin kaikki muutkin urheilutoimijat voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutuksen sisältö perustuu Maailman antidopingsäännöstöön, joka tuli voimaan 1.1.2021.

SUEK sekä lajiliitot seuraavat oman lajin toimijoiden aktiivisuutta verkkokoulutuksen suorituksissa.  Viimeisen tilaston mukaan jo lähes viidennen jenkkifutiksen harrastajista on suorittanut verkkokoulutuksen. Lukema on hyvä, mutta tavoitteena on nostaa koulutuksen suorittaneiden osuutta entisestään.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry haastaa kaikkia lajin parissa toimivia suorittamaan kurssin ja hankkimaan oman Puhtaasti Paras diplomin. Puhtaasti Paras on ilmainen verkkokoulutus urheilijoille, valmentajille ja tukijoukoille. Koulutuksen sisältö perustuu antidoping-sääntöihin.

SAJL toivoo, että koko jenkkifutisyhteisö aktivoituu suorittamaan kurssin ja nostamaan lajin aktiivisten antidopingtyötä kenttätasolla tekevien joukkoon.

Reilusti Paras-verkkokoulutus

Jos olet jo suorittanut Puhtaasti Paras koulutuksen on seuraavana vuorossa Reilusti Paras verkkokurssi. Reilusti paras on verkkokoulutus, joka auttaa niin urheilijoita ja urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaation ilmiönä sekä antaa työkaluja sen kohtaamiseen.

Klikkaa alta verkkokurssille

Lataa PDFTulosta