Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lamminsalo jatkaa Wolverinesin päävalmentajana

Helsinki Wolverines tiedotti Pekka Lamminsalon jatkavan vaahteraliigajoukkueen päävalmentajana.  Vaikean kauden läpi vieneen Lamminsalon rinnalla puolustuksen koordinaatorina jatkaa Joonas Kolunsarka.

Helsinki Wolverines pelasi vaikean kauden Vaahteraliigassa häviten kaikki 12 pelaamaansa runkosarjan ottelua.  Jopa radikaaliksi kutsuttua nuorennusleikkausta tehnyt joukkue oli kauden alusta lähtien epäonninen jenkkivahvistustensa kanssa, eikä kokematon rosteri kyennyt paikkaamaan odottamattomien tapahtumien tuomia aukkoja kauden kuluessa.  Wolverines ei päässyt kauden aikana pelaamaan yhtään ottelua papereiden mukaan parhaalla rosterillaan.

Selkeän pohjakosketuksen jälkeen jatkuvuuden turvaaminen on tärkeää seuran tiedotteen mukaan ja siksi molemmat, sekä Pekka Lamminsalo, että Joonas Kolunsarka halutaan mukaan tulevalle kaudella 2024. Näin Lamminsalo kuittaa joukkueen uudelleenrakennuksen statusta:

-Terveessä kilpailullisessa sarjassa pelaaminen tarkoittaa sitä, että joukkueiden elinkaaret ovat syklisiä: välillä menee todella hyvin ja välillä täytyy jaksaa uudelleenrakentaa. Sekä Porvoo että Seinäjoki ovat käyneet tämän saman prosessin läpi ja osoittivat, että pitkäjänteinen työ voidaan palkita finaalipaikalla. Meidän viime kausi oli pohjan rakentamista tulevalle ja se työ jatkuu myös ensi kaudella…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta