Ajankohtaista

Lionesses ja Roosters hakevat pelituntumaa Ranskasta

Ensimmäiseen vaahteraliigakauteensa valmistautuva Lohja Lionesses lähtee hakemaan pelintuntumaa keväisestä Ranskasta yhdessä Roostersin kanssa kootulla yhdistelmäjoukkueella.

Roostersin ja Lionessesin kokoama yhdistelmäjoukkue matkustaa huhtikuun lopussa Ranskan Vannesiin juhlimaan vappuaattoa jenkkifutiksen parissa. Mariners de Vannes isännöi lauantaina 30.4. Stade de la Rabinella sekä naisten että miesten kansainväliset ottelut. Suomalaisnaisista rakennettua kokoonpanoa vastaan asettuu AllStar Team France -nimellä kulkeva yhdistelmäjoukkue.

Lionessesin päävalmentaja Marko Vartiainen kertoo, miten reissu Vannesiin sai alkunsa:

-Ranskasta Pierre Courageux lähestyi Roostersia ja kun Trojans ei lämmennyt tästä he lähestyi meitä. Laitoin nopean kyselyn pelaajille ja viikon sisään oli riittävä määrä sitoutuneita pelaajia lähtemään. Onhan tuo monelle uusi kokemus pelata ulkomailla ja Ranskassa. Kauden alkuun saa vähän pelituntumaa ja samalla uuden fudismuiston. Ranskan joukkue on koottu 5vs5, 7vs7, 9vs9 ja 11vs11 joukkueiden pelaajista, meillä lähtee myös aika monta kohtuullisen uutta pelaajaa hakemaan kv-kokemusta sieltä.

-Uskon että tulee hyvä ja mukava viikonloppu siellä kaikille. Ja ainakin erilainen Vappu!

Lohja Lionesses aloittaa vaahteraliigakautensa lauantaina 14.5. Tampereella Saintsin vieraana.

 

Kuva: Jari Turunen

 

Lataa PDFTulosta