Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lionesses vahvistuu kauden käynnistyessä espanjalaispelaajalla

Naisten Vaahteraliigan nousijajoukkue Lionesses kertoi vain päivää ennen avausotteluaan solmineensa kautta 2022 koskevan pelaajasopimuksen Natalia Alonso Ruizin kanssa.  Alonson pelipaikkana on hyökkäyksen linja.

Espanjalainen Natalia Alonso Ruiz saapuu Lohjalle LG OLED Las Rozas Black Demonsin joukkueesta, joka on vuoden 2021 maansa mestari. Alonso on edustanut aiemmin myös Espanjan maajoukkuetta.  Lionesses-päävalmentaja Marko Vartiainen on tyytyväinen viime hetken vahvistukseen:

-Toinen import Lionessesin historiassa, aika innoissani olen ja niin tuntuu olevan kaikki pelaajatkin. Natalia tuo meille kaivattua syvyyttä ja on ehdottomasti vahva lisä meidän linjoihimme. Hän on ollut Espanjassa aika dominoiva pelaaja, jolla kokemusta myös kansainvälisiltä kentiltä. Erittäin fiksu ja mukava nainen, eilisen videopalaverin jälkeen yllätyin miten hyvin ja nopeasti hän on kartalla asioista mitä me teemme.

Alonso kertoo Lionesses-tiedotteessa miten kontakti uuteen seuraan syntyi.

-Black Demonsin miesten joukkueen entinen pelaaja suositteli minua HC Vartiaiselle ja lähetin hänelle highlightini vielä samana iltana. Onneksi hän piti näkemästään ja lopulta sain kutsun liittyä Lionesses-perheeseen

Natalia Alonso Ruiz on jo toinen hyökkäyslinjan pelaaja jonka Lionesses on julkaissut vahvistavansa joukkuetta. Aiemmin lohjalaiset julkaisivat Suomen maajoukkueessa EM-kultaa voittaneen Heli Ronnun sopimuksen.

Alonso on mukana rosterissa jo lauantaina Naisten Vaahteraliigan avauspelissä.

Lionesses avaa kautensa huomenna lauantaina Tampereella, jossa vastaan asettuu toinen sarjan nousijajoukkueista Saints.  Ottelu Pyynikillä potkaistaan käyntiin klo 12.00

Lähde: Lionesses

 

Lataa PDFTulosta