Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lippupallo liikuttaa tänä vuonna 50.000 suomalaista

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on mukana Suomen Olympiakomitean Toimintakykyinen Suomi -kampanjassa, jonka tavoitteena on lisätä liikettä ja pitää Suomi toimintakykyisenä. Me lupaamme tarjota 50.000 suomalaiselle mahdollisuuden liikuntaan tuoreen olympialajin, lippupallon parissa.

Lippupallo on helposti omaksuttava matalan kynnyksen laji, joka mahdollistaa amerikkalaiselle jalkapallolle tyypillisen vauhdikkaan ja taktisen pallopelin pelaamisen ilman lajille ominaisia kontakteja. Lippupallossa tytöt ja pojat sekä miehet ja naiset voivat harrastaa ja pelata yhdessä ja avointa lajikulttuuria sovelletaan sekä kilpaurheilussa, että harrastepalloilussa.

Lupaus Suomelle

Me lajiliittona edistämme harrastajien ja eri urheiluseurojen olosuhteita ja mahdollisuuksia esitellä ja tarjota lippupalloa liikunta- ja kilpailumuotona uusille harrastajaryhmille koko Suomen alueella. Lippupallo voi tuoda takaisin liikunnan pariin niitä, jotka ovat jo aktiivisen kilpailu-uransa syystä tai toisesta päättäneet, tai innostaa uusia harrastajia tarttumaan mahdollisuuteen liikkua yhdessä mukavassa porukassa jännittävän uuden lajin parissa.  

Tavoitteenamme on liikuttaa 50.000 suomalaista lippupallon parissa vuoden 2024 aikana.

Toimintakykyinen maa ja kansa -konseptin suojelijana toimiii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

 

Haastamme jäsenseuramme ja lippupallosta kiinnostuneet muut urheiluseurat tekemään lupauksen liikkuvan ja toimintakykyisen Suomen puolesta. Tee lupaus ja lue lisää Toimintakykyinen Suomi -sivustolta.

 

Tutustu:  Toimintakykyinen Suomi

Lataa PDFTulosta