Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lippupallon 2024 MM-kisojen finaalitapahtuman liput myyntiin

Tuoreen olympialajin, lippupallon, Lahdessa 27.-30.8.2024 pelattavien MM-kisojen pääsylippujen myynti on nyt avattu. Elokuun lopulla järjestettävän tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Alexander Stubb.

Liikuntakeskus Pajulahdessa sekä Lahden Stadionilla pelattavat lippupallon MM-kisat tuovat lähes tuhat urheilijaa ja toimihenkilöä noin 30 maasta ratkaisemaan naisten ja miesten sarjojen MM-tittelit talviurheilusta tuttuihin Lahden stadionin maisemiin elokuussa.

Nelipäiväisen turnauksen lohkovaiheen pelit pelataan Pajulahden liikuntakeskuksen kentillä, ja MM-mitalipelit sekä Suomen naisten ja miesten sijoitusottelut – mikäli suomalaiset eivät ole yltäneet mitalipeleihin – pelataan perjantaina 30. elokuuta Lahden Stadionilla. Kisojen järjestelytoimikunta odottaa tapahtumaan runsaasti kansainvälisiä vieraita sekä lajin faneja erityisesti Pohjois-Amerikan maista.

Lipunmyynti Lahden stadionilla pelattaviin mitaliotteluihin on nyt avattu Lippu.fi-palvelussa. Liikuntakeskus Pajulahden kentillä pelattavat lohkovaiheen ottelut ovat yleisölle avoimia tapahtumia.

Arvovaltainen suojelija tuo vahvan taustatuen kisaorganisaatiolle

MM-kisojen järjestelytoimikunnalla on samalla ilo kertoa, että tasavallan presidentti Alexander Stubb on lupautunut kisojen suojelijaksi. Järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Risto Luostarinen on tyytyväinen arvovaltaisen suojelijan tuomasta lisäenergiasta kisojen järjestelykoneistolle.

On todella hienoa saada liikunnan ja urheilun ystävänä tunnettu tasavallan presidentti tapahtuman viralliseksi suojelijaksi. Meillä on vielä vajaat kolme kuukautta aikaa saada tapahtuman järjestelyt suomalaisittain totutulle erinomaiselle tasolle, ja tämä tuo vahvaa henkistä taustatukea koko organisaatiollemme

Lippupallon MM-kisat ovat ensimmäiset Suomessa koskaan järjestetyt kesäolympialaisten ohjelmassa olevan palloilulajin maailmanmestaruuskisat. Lippupallon MM-kisoja voidaan pitää myös yhtenä tasa-arvoisimmista palloilulajien MM-kisoista.  Lippupallossa miehet ja naiset kilvoittelevat MM-titteleistään yhteisessä turnauksessa samoin säännöin, samoilla kentillä samanaikaisesti.

Suomen naisten ja miesten maajoukkueille kotikisat ovat ensimmäinen suuri tasonmittaus matkalla kohden Los Angelesin kesäolympialaisia 2028.

 

MM-kisojen finaalipaivän liput:  Lippu.fi

Otsikkokuva:  IFAF / GMU Photography

 

 

 

 

 

Lataa PDFTulosta