Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lippupallon GP-sarjan ilmoittautuminen on nyt avattu.

Ilmoittautuminen SAJL:n avoimeen lippupallon GP-sarjaan on nyt avattu.  Sarjan ensimmäinen turnaus pelataan jo tulevana lauantaina Turussa.

SAJL:n lippupallotoiminta kattaa kaksi erillistä kilpailua – Grand Prix-kilpailun, sekä SM-lopputurnauksen. Avoin GP-sarja on käynnissä vuosittain 1.1.–22.12. ja lopulliset ranking sijoitukset julkaistaan pelien päätyttyä. GP-pisteitä voivat kerätä kaikki sarjan osallistumismaksun maksaneet joukkueet. Vuoden 2023 sarjamaksu on 50 €.

Turnauksiin voivat ottaa osaa kaikki SAJL:n jäsenseurat tai näiden alaisuudessa toimivat joukkueet.  Tämän lisäksi muilla seuroilla on mahdollisuus osallistua turnaukseen allekirjoittamalla erillinen sopimus osallistumisesta lippupallotoimintaan. Tästä tarkemmin alta löytyvissä sarjamääräyksissä.

Kauden 2022  GP-voitot Kouvolaan ja Helsinkiin

Kaudella 2022 SAJL:n GP-sarjaan ilmoittautui viisi naisten ja kuusi miesten joukkuetta. Naisten sarjassa eniten pisteitä keräsi Kouvola Indiansin ykkösjoukkue. Miesten maajoukkuepelaajilla ladattu  FlagLions Helsingistä nousi miesten GP-sarjan voittoon niukasti ohi pirkkalalaisen Jidoka Spartansin.

Kauden päätteeksi voittajajoukkueet palkittiin Viking Linen risteilylahjakortein.

Ilmoittaudu:  Lippupallon GP-sarja 2023

GP-sarjan sarjamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Uuden sarjajärjestelmän sisäänajo on vielä kesken, ja toistaiseksi maksaminen on mahdollista vain luottokorttimaksuna.

Tutustu: SAJL:n lippupallon sarjakirja

Kaudelle 2023 odotetaan mukaan runsaasti uusia joukkueita.

SM-lopputurnaus Lahdessa SM-viikolla

Lippupallon Suomen mestaruudesta pelataan tänäkin kesänä urheilun suurtapahtuman, SM-viikon yhteydessä. Vuoden 2023 kisakaupunkina on Lahti. 

SM-lopputurnaukseen kutsutaan neljä GP-sarjassa menestynyttä nais- ja miesjoukkuetta.  Lippupallopeleille varattu pelipäivä on sunnuntai 6.8.  Tänäkin vuonna Yle tulee lähettämään SM-viikolta suoraa lähetystä. Viime kesänä naisten finaali tarjoiltiin suorana lähetyksenä Yle Areenasta.

 

Lataa PDFTulosta