Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Lippupallon U15 EM-kisat vauhtiin perjantaina

Lippupallon U15 ikäluokan EM-turnaus järjestetään tulevana viikonloppuna Italian Grossetossa. Suomi lähettää sekajoukkuein pelattavaan turnaukseen vahvan joukkueen.

Suomen 16 pelaajan joukkue matkustaa torstain aikana Italian Grossetoon taistelemaan EM-mitaleista. Pelaavaan kokoonpanoon kuuluu kymmenen poika- ja kuusi tyttöpelaajaa. Valmennustiimiä johtavat Tuomas Kivisaari ja Juuso Marno. Joukkueenjohtajana turnauksessa toimii Sari Arolinna.

Sekajoukkueilla 5vs5 lippupalloa pelattaessa joukkue voi käyttää pelin toisella puoliajalla kentällä samanaikaisesti kolmea poikapelaajaa ja kahta tyttöpelaajaa ja toisella puoliajalla lukusuhteet ovat toisin päin.

Perjantain avausvastustajana Serbia

U15 EM-turnaukseen osallistuu joukkueita kymmenestä eri maasta. Joukkueet on jaettu kahteen kovaan lohkoon, joista A-lohkossa Suomen seurana ovat Itävalta, Ranska, Serbia ja Iso-Britannia. Lohkopelit pelataan perjantaina ja lauantaina. Suomen avausvastustajana on Serbia.

Suomen pelit perjantaina 01.09.

  • klo 10.15  Suomi – Serbia
  • klo 16:30 Itävalta – Suomi

Suomen pelit lauantaina 02.09.

  • klo 11:30 Ranska – Suomi
  • klo 19:00 Iso-Britannia – Suomi

 

Mitalipelien aikataulut selviävät lohkopelien päätyttyä. Alustavan tiedon mukaan Suomi ei pelaa pelejään kentillä, joiden tapahtumia on mahdollista seurata suorina striimeinä.

U15-turnauksen rinnalla Grossetossa pelataan myös U17-ikäluokan turnaukset. Suomella ei ole edustusta vanhemman ikäluokan peleissä.

Täältä lisätietoa

 

Tunnelmia paikan päältä pääset parhaiten seuraamaan lippupallomaajoukkueiden Instassa: @flagteamfinland

 

Kansikuva:  Giulio Busi

Lataa PDFTulosta