Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lunasta etäharjoittelulisenssi

On taisteltu ja on selviydytty ja lähdetty kasvuun silloinkin, kun muut ovat toista veikanneet. Juuri siitä syystä arvoiksemme ovat jalostuneet yhdessä tekeminen, lajirakkaus ja ennen kaikkea periksiantamattomuus.

Koronaepidemian aiheuttamat rajoitukset ovat iskeneet suomalaiseen yhteiskuntaan rajusti. Me urheilun ystävät olemme päässeet todistamaan kaiken toiminnan nopeaa pysähtymistä ja hetken hapuilun jälkeen uutta orastavaa aktivoitumista. Useimmat SAJL:n jäsenseurat ovat heränneet pitämään omaa seurayhteisöään kasassa uusin innovatiivisin keinoin ja osassa seuroista harjoitukset pyörivät säännöllisesti olosuhteiden ja määräysten raamit huomioiden. On hienoa seurata yhteisömme periksiantamattomuutta ja lajirakkautta. Epidemian aikana ja sen jälkeenkin tarvitsemme näitä yhteisömme erityisominaisuuksia.

Etäharjoittelulisenssi myyntiin

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton yksi keskeisimmistä tehtävistä on jenkkifutissarjojen organisointi jäsenseuroille. Valtiovallan asettamat toiminta- ja kokoontumisrajoitukset merkitsevät äärimmäisiä haasteita kilpailutoiminnan käynnistämiselle, mutta toivo sarjojen käynnistämisestä elokuussa elää vahvana. Tämän eteen tehdään töitä parhaillaan.  

Avaamme tänään jokaiselle suomalaiselle jenkkifutarille mahdollisuuden lunastaa itselle etäharjoittelulisenssin. Lisenssin hinta on 30,- ja se on muunnettavissa pelilisenssiksi sarjojen realisoituessa toiminnaksi myöhemmin kesän 2020 aikana. Lisenssin lunastamisen yhteydessä voit ostaa itsellesi kattavan vakuutuksen, joka turvaa asemasi myös etäharjoittelussa tapahtuvissa vahinkotapauksissa.

Etäharjoittelulisenssi on tarkoitettu kaikille jenkkifutiksen harrastajille, mutta myös muille, jotka haluavat liikkua jenkkifutiksen tahdissa läheistensä tai perheenjäsentensä mukana, tai vaan vanhasta muistista.

Lisenssikauppaan pääset klikkaamalla TÄSTÄ

eVaahteraliiga käynnistyy toukokuussa

Kesän ensimmäinen varmasti käynnistyvä sarja tulee olemaan eVaahteraliiga. Taustatyötä tämän eteen on tehty useamman hetken ajan. SAJL aktivoi kaikki suomalaiset jenkkifutisseurat taistelemaan e-jenkkifutiksen mestaruudesta läpi kesän järjestettävissä turnauksissaan.

Nimestään huolimatta sarja on avoin kaikille jäsenseuroille sekä omaa lohkoaan pelaaville ”seurattomille”. Toiminta potkaistaan käyntiin toukokuussa järjestettävällä kutsuturnauksella ja SAJL on sopinut jo ensimmäisen eJefu-maaottelun pelaamisesta samalla aikataululla.

eJefuun voi osallistua lunastamalla itselle erillisen eJefu-lisenssin. SAJL:n jäsenseurojen jäsenille hinta on 20,-  Muille avoimeen lohkoon ilmoittautuville 30,-. Myös eJefun lisenssit nyt myynnissä SAJL:n lissenssikaupassa.

Enemmän tietoa eVaahteraliigasta lähiaikoina.

Lataa PDFTulosta