Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Lunasta lisenssi ja Sporttiturva tammikuun loppuun mennessä

Lunasta jenkkifutislisenssisi viimeistään tammikuun loppuun mennessä. Osallistut Vaahteramalja XLV lippupakettien arvontaan.

Jenkkifutiksen harjoittelu on käynnistynyt seuroissa alkuvuoden paukkupakkasista huolimatta. Valmistautuminen kauteen on kohta kuumimmillaan ja siksi juuri nyt on hyvä hetki hoitaa oma jefu-lisenssi kuntoon ja lunastaa samalla Sporttiturva.

Sporttiturva kannattaa ostaa nyt!

Pohjola Sporttiturva on Suomen suosituin urheiluvakuutus jota yli 80 eri lajiliittoa suosittelee jäsenistölleen.

Sporttiturva tulee takautuvasti voimaan 1.1.2024, kun lunastat sen tammikuun 2024 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä.

Merkittävä osa loukkaantumisista ei satu otteluissa vaan treeneissä ja ottelukauden ulkopuolella. Sporttiturva on voimassa myös harjoituksissa ja matkalla harjoituksiin, eli vakuutuksen hankinnassa ei kannata viivytellä.

Pohjola Sporttiturva on poikkeuksellisen kattava vakuutus kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Se varmistaa hyvän hoidon ja nopean paluun kentälle ja treeneihin:

  • Hoitokuluja korvataan jopa 15 000 € saakka
  • Toisin kuin tavalliset tapaturmavakuutukset, se korvaa myös silloin kun loukkaantuminen ei aiheudu ulkoisesta tekijästä, jos loukkaannut esimerkiksi oman voimanponnistuksen takia.
  • Fysioterapiaa voidaan korvata polvi- ja olkapäävammoissa myös silloin, kun sitä määrätään annettavaksi leikkaushoidon sijasta.
  • Saat nopean avun Pohjola Terveysmestari -palvelusta, jos jotain sattuu. Asiantuntija arvioi oireesi ja ohjaa sinut oikeanlaiseen hoitoon.
  • Kiinteä omavastuu – ei ikäviä yllätyksiä vahingon sattuessa.

 

U11-, U9- sekä LU11-lisenssien yhteydessä ostetussa Sporttiturvassa ei ole omavastuuta ja se on voimassa myös muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.


Osallistu 2 lippupaketin arvontaan

Lunastamalla lisenssisi keskiviikkoon tammikuun 31. päivään mennessä osallistut arvontaan, jossa palkintoina kaksi kahden hengen lippupakettia syyskuussa pelattavaan Vaahteramalja XLV-otteluun Helsingin Bolt Arenalle.

Mukana arvonnassa ovat myös tähän mennessä vuoden alkupäivien aikana lunastetut lisenssit.

 

Oman lisenssisi voit lunastaa TÄÄLTÄ

 

Kuva: Pixabay

 

Lataa PDFTulosta