Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Martin Emos korvaa kotiin jäävän Clinton Allen Jr:n Wolverinesissa

Vaahteraliigakauteen valmistutuva Helsinki Wolverines ilmoitti tänään muutoksesta hyökkäyksen rosterissaan.  Yhdysvaltalainen Clinton Allen Jr on perhesyiden takia estynyt saapumaan Suomeen kaudelle 2022. Laitahyökkääjämiehitykseen syntynyttä aukkoa on värvätty paikkaamaan kokenut belgialainen Martin Emos.

Bryssel Tigerseissa vuonna 2010 pelinsä käynnistänyt belgialaisitalialainen Martin Emos on uransa aikana ehtinyt pelaamaan jenkkifutista Euroopan kovimmissa sarjoissa. Belgia jäi mieheltä taakse kaudella 2016, jolloin hän siirtyi Saksan sarjoihin rakentamaan uraansa.  Düsseldorf Panthers, Cologne Crocodiles (2017), Allgäu Comets (2018) ja lopuksi Dresden Monarchs (2019). Saksassa peruutetun koronakauden jälkeen  Emos siirtyi kesäksi 2021 uuden ELF-sarjan Barcelona Dragonsin hyökkäykseen Espanjaan.

Kaudella 2019 belgialaislaiturin otteet kentällä nostivat kiinnostuksen myös valtameren takana ja Emos kutsuttiin mukaan NFL:n International Pathway Programin combine-testeihin.

Wolverines-päävalmentaja Michael Mattingly kehuu tuoretta värväystä Wolverines-tiedotteessa näin:

-Martin on lahjakkaana pelaajana iso lisäys joukkueeseemme. On valitettavaa, että Clinton ei voinutkaan liittyä seuraamme kotipuolen tapahtumien vuoksi, mutta Martinin sopimuksen myötä olemme täyttäneet Clintonin jättämän vajeen nopeasti. Tulemme näkemään Martinin Helsingissä muutaman viikon sisään….

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta