Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Mattingly tyytyväinen Wolverinesin lokakuun rosteriin

Helsinki Wolverines tippui vaikean kauden jälkeen play off-pelien ulkopuolelle. Kauteen 2022 tähtäävät harjoitukset ovat käynnistyneet Ahmalassa jo lokakuussa ja joukkueen valmennustiimiä on vahvistettu syksyn aikana. Wolvojen lokakuun rosteri on pääosin kotimainen, mutta mukana on pari ulkomaalaistaustaista pelimiestä.

Helsinkiläisjoukkueen mennyt kesä piti sisällään useampia haasteita joukkueeseen värvättyjen ulkomaalaispelaajien kanssa. Kohuttu bahamalaisvahvistus penkitettiin yhden pelin jälkeen ja kauden puolessa välissä kaikki kolme seuran suojattujen pelaajien listalle merkittyä pelaajaa olivat poissa pelaavasta kokoonpanosta. Lisäksi useampi valmentaja tippui vauhdissa muonavahvuudesta.

Uuteen kauteen on lähdetty aluksi valmennustiimiä rakentaen. Päävalmentaja Michael Mattinglyn jatkosopimus julkaistiin ensimmäisenä. Tiimiin on signattu päävalmentajan jälkeen Mika Ahonen (LB/ST), Aki Rinne (DL), Ville Heliö (OAC), Lasse Voipio (DB), Ilari Lehterä (Fys) ja viimeisimpänä hyökkäyksen linjan valmentajaksi kiinnitetty Jukka Finni. Lisäksi Sebastien Sagnen on kerrottu auttavan valmennustiimiä talvikauden aikana. Odotettavissa on vielä hyökkäyksen koordinaattorin kiinnitys joukkueeseen…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta