Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Miesten flagi-maajoukkue etenee

Suomen miesten lippupallomaajoukkue aloitti valmistautumisen Vantaa leirillä 26.2. matkalla kohti Irlannin EM-kisoja. Uudet urheilijat ovat tervetulleita maajoukkuerinkiin edelleen.

Suomen miesten lippupallomaajoukkue hakee alkuvuoden leireillään pelaajia EM-turnaukseen. Pääsiäiseksi kaavailtu PM-turnaus peruttiin miesten osalta, kun osallistujalista kapeni vain Suomen ja Ruotsin maajoukkueisiin. Päävalmentaja Tuomas Heikkinen katsasti Myyrmäen jalkapallohallissa 22 pelaajaa, jotka viettivät aktiivisen nelituntisen flagin parissa 26.2.2023. Mukana oli MM-kisakonkareita, lajia GP-sarjassa pelanneita sekä amerikkalaisen jalkapallon alumneja.

 

 

 

Tuomas Heikkinen.
– Maajoukkueen toiminta tiukkenee ajan kanssa. Joukkue kehittyy leiri leiriltä. Suomessa on aina osattu vastata nopeisiin haasteisiin uusien lajien parissa.  Samalla mentaliteetilla flagia pitää puskea eteenpäin. Tässä on ainutlaatuinen tilaisuus suomalaiselle palloilulle.

Maajoukkueringissä on tällä hetkellä lähes 30 pelaajaa.

Arttu Erkkilä
Arttu Heikkilä
Johannes Jauhiainen MM 2021
Miro Kadmiry MM 2021
Willem Kajander
Anton Kalliokoski MM 2021
Niklas Kantonen
Ville Karhinen
Juho Killström
Micky Kyei MM 2021
Otto Laine
Jukka Lautamatti
Toni Lemmetyinen
Kimi Linnainmaa MM 2021
Kristian Linnainmaa MM 2021
Phung Ngyen
Joni Riihelä
Aleksi Riiheläinen
Sebastien Sagne
Eemeli Silto
Samu Sjövall
Patrick Story
Eemeli Tuovinen
Justus Virtanen
Petrus Virtanen
Alexander Wasiljeff MM 2021
Santtu Äyräväinen

Mukaan otetaan mielellään myös uusia pelaajia, joilla ei ole aiempaa kokemusta maajoukkue- tai lippupallotoiminnasta. Mukaan mahtuu uusia kandidaatteja myös muista lajeista.  Jos tiedät potentiaalisia urheilijoita, joilla voisi olla kiinnostusta oppia uutta ja tulla mukaan menestystä hakevaan projektiin, vinkkaa heille mahdollisuudesta! Tutustu flagiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Leiri II järjestetään Vantaalla.

Aika:        Su 19.3.2023, klo 10-14.
Paikka:   Myyrmäki-halli Vantaalla
Hinta:      Ilmainen, ota omat eväät ja juomapullo.
Mukaan voi ilmoittautua edelleen

EM-kisat,
ke-ma 16.-21.8.2023, Limerick Irlanti. Ottelut pelataan perjantaista-sunnuntaihin. Kisat järjestetään paikallisen yliopiston alueella.

 

Lataa PDFTulosta