Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Miesten I-divisioonan peliä Bears – ECG ei pelata koronakaranteenin takia

Helsinki East City Giantsin pelaajia on asetettu viranomaispäätöksillä koronakaranteeniin 14.7.2021. Mahdollisista lisäkaranteeneista ei tällä hetkellä ole saatu tarkempia tietoja viranomaisilta.

Annetut karanteenimääräykset johtavat siihen, että sarjaohjelman mukaista peliä Pori Bears vs. Helsinki ECG 17.7.2021 klo 19:00 Porin urheilukeskuksessa ei voida pelata Kilpailusääntöjen edellyttämällä joukkueen minimipelaajamäärällä.

Sarjapäällikön päätöksellä ja joukkueiden suostumuksella Helsinki ECG luovuttaa ottelun, Pori Bearsille kirjataan voitto tuloksella 30 – 0  ja sarjataulukkoon kaksi sarjapistettä.  Ottelun luovutuksesta kilpailusäännöissä määrättyjä sanktioita ei määrätä Helsinki ECG:lle, koska luovutus johtuu joukkueesta riippumattomista poikkeuksellisista syistä.

SAJL:n hallitus teki aiemmin huhtikuussa kilpailusääntöjen I.A.3. mukaisesti päätöksen poikkeuksellisten olosuhteiden vallitsemisesta. Päätös poikkeusoloista antaa joustoa sarjojen toteuttamiseen koronapandemian aikana ja mahdollistaa nyt tehdyn päätöksen kaltaiset ratkaisut.

Ottelun peruuttamisella turvataan myös Pori Bears- joukkuetta mahdollisilta altistumisilta.

Lataa PDFTulosta