Ajankohtaista

Miesten kakkosen sarjaohjelma valmis

SAJL:n miesten II-divisioonaan on ilmoittautunut muhkeat 16 joukkuetta. Kotimaisten kovien lisäksi mukana on Tallinn Kings Virosta, mikäli matkustamisen rajoitukset antavat pelaamiselle mahdollisuuden. Sarjaohjelma on nyt valmis.

Kakkosen joukkueet jaetaan kolmeen pääosin maantieteellisesti rakennettuun lohkoon (5+5+6).  Eteläisimmässä lohkossa, jossa mm. Kings pelaa, on mukana kuusi joukkuetta. Lohkoissa A ja B joukkueet pelaavat lohkon sisäisen kaksinkertaisen sarjan, jossa joukkueet kohtaavat toisensa koti- ja vieraspeleissä. Lohkossa C pelataan 1,5 kertainen sarja.

II-divisioonan ratkaisupeleihin pääsevät mukaan lohkovoittajat sekä lohko C:n kakkonen, joka kohtaa välieräpelissä Lohko A:n voittaneen joukkueen.  Toisessa välieräpelissä kohtaavat B ja C-lohkojen voittajat.  Sarjan loppuottelu Rautamalja pelataan lohkon A kotona, jos A1 on mukana, toissijaisesti ottelu pelataan lohkon B kotona. Jos loppuottelussa on vain lohkon C-joukkueita, pelataan se näistä paremmin runkosarjassa sijoittuneen kotona.

Lohko A:ssa pelaavat maantieteellisesti sarjan pohjoisimmat joukkueet:

 1. Northern Lights, Oulu
 2. Jaguars, Jyväskylä
 3. Steelers Veljmiehet, Kuopio
 4. Milky City Farmers, Kiuruvesi
 5. Karleby Goats, Kokkola

 

Lohko B:ssä mukana viisi joukkuetta:

 1. Falcons, Hyvinkää
 2. Panthers, Lahti
 3. Cowboys, Kuusankoski
 4. Razorbacks, Lappeenranta
 5. Bouncers, Mikkeli

 

Lohko C:n otteluja on mahdollisuus pelata Tallinnassa.

 1. Spartans, Pirkkala
 2. Wolverines Blue, Helsinki
 3. TAFT, Vantaa
 4. Tigers, Hämeenlinna
 5. Trojans, Turku
 6. Kings, Tallinna

 

Pelien tarkemmat tiedot julkaistaan otteluohjelmassa sitä mukaan, kun seurat saavat paikalliset kenttävarauksensa kuntoon.

Tutustu otteluojelmaan:  M2D 2021

Lataa PDFTulosta