Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Naisten Vaahteraliigan Fantasy Football nyt avattu

Itävaltalaisen Pick Your Squadin fantasy-football peli on avattu nyt koskemaan myös Naisten Vaahteraliigan pelejä. Fantasy-footballissa pelaaja asettuu valmentajan asemaan ja rakentaa kullekin ottelukierrokselle oman ”dream teamin” oikeista sarjan pelaajista.

Pick Your Squadin fantasy-peli kattaa tulevasta viikonlopusta alkaen myös Naisten Vaahteraliigan ottelut. Naisten sarja saatiin mukaan pienellä viiveellä, koska Vaahteraliigan uuden tilastointijärjestelmän käyttöönoton haasteet, ja maaottelutauko ovat viivästyttäneet avausta.

Fantasy football on virtuaalinen amerikkalaisen jalkapallon peli, jossa osallistujat toimivat valmentajina valiten omaan virtuaalijoukkueeseensa oikeita pelaajia liigaseuroista. Kullekin kierrokselle joukkueet täytyy valita ennen ensimmäisen pelin käynnistymistä.  Osallistujat kilpailevat keskenään kauden aikana keräämällä pisteitä valittujen pelaajien todellisten suoritusten perusteella liigaotteluissa.

Menestyviä virtuaalivalmentajia palkitaan läpi kauden jenkkifutisaiheisin palkinnoin.

Pick Your Squad-pelissä on mukana myös Itävallan sekä Italian miesten jenkkifutissarjat.  Suomen Naisten Vaahteraliiga on edelleen ainoa naisten liiga, jonka pelit on liitetty fantasy-peliin.

 

Naisten Vaahteraliigan kolmannen kierroksen ottelut

  • Lauantai 1.6. klo 13:00  Northern Lights – Wolverines, Castren, Oulu
  • Sunnuntai 2.6. klo 12:00 Trojans – Royals, Yläkenttä, Turku

 

Pick Your Squad-peliä pääset pelaamaan tästä:     Pick Your Squad

Pelaajakuvat:  Shaun Duncan

 

 

 

Lataa PDFTulosta