Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Naisten Vaahteraliigan liput Lippu.fi valikoimaan.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ja Lippu.fi ovat sopineet lipunmyyntiyhteistyön laajentamisesta naisten Vaahteraliigan peleihin.  Kaikkien naisten Vaahteraliigan joukkueiden peleihin voi jatkossa ostaa pääsyliput Lippu.fi palvelusta.

Lippu.fi myy lippuja Suomen suurimmassa tapahtumalippuja myyvässä verkkokaupassa, yli 80 myyntipisteessä, sekä R-kioskeissa kautta maan. Miesten Vaahteraliigan liput ovat olleet Lippu.fi valikoimassa kaudesta 2020 lähtien ja nyt mukaan hyppää myös Naisten Vaahteraliiga.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton toiminnanjohtaja Mika Heinonen iloitsee naisten liigan lippujen saamisesta Lippu.fi:n markkinointikoneiston myyntiin:

-Sopimus Lippu.fi kanssa merkitsee Naisten Vaahteraliigalle jälleen yhtä uutta merkittävää edistysaskelta, jolla sarjan näkyvyys ja yleisölle tarjottava palvelu parantuu. Viime vuonna aloimme tuottaa kaikki sarjan pelit suorina lähetyksinä Ruutu-kanavalle. Mutta koska jenkkifutis on parasta paikan päällä katsottuna, palvelee Lippu.fi digitaalinen ja fyysinen myyntiverkosto jenkkifutiksen ystäviä nyt yhä kattavammin.

Lippu.fi:n Esa Vedenkannas on tyytyväinen sopimuksesta ja uskoo lipunmyynnin digitalisoinnin tuovan katsomoihin lisää innokasta yleisöä:

-Iloitsemme päästessämme vahvistamaan hyvää yhteistyötämme Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto SAJL ry:n kanssa, amerikkalaisen Jalkapallon kiinnostuksen kasvaessa globaalisti, Euroopassa, mutta ennen kaikkea meillä Suomessa. Erityisen onnellisia olemme aina päästessämme työskentelemään joukkuenaisurheilun parissa, sen hypätessä vihdoinkin sille kuuluvaan nosteeseen kohti urheiluviihteen tasa-arvoa. Naisten Vaahteraliiga on vauhdikas ja dynaaminen laji, joka antaa paikan päällä katsottuna hienon urheilukokemuksen. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana!

Myös naisten MM-kisaliput Lippu.fi:stä

Naisten Vaahteraliigan kuusi joukkuetta pelaavat kaksinkertaisen sarjan, jonka neljä parasta jatkavat elokuun lopulla playoff-peleihin. Runkosarjan otteluita kertyy yhteensä 30. Naisten Vaahteraliiga huipentuu lauantaina 3.9. pelattavaan loppuotteluun.

Lippu.fi on SAJL:n yhteistyökumppani myös heinä- elokuun vaihteessa Vantaalla pelattavien naisten MM-kisojen lipunmyynnissä.  IFAF Women´s World Championship-pelien liput tulevat myyntiin lähiaikoina.

 

Osta liput peleihin:  Lippu.fi

 

Lataa PDFTulosta