Ajankohtaista

Naisten Vaahteraliigan Saints farmisopimukseen Crocodilesin kanssa

Naisten Vaahteraliigaan paluuta tekevä Tampere Saints on julkaissut farmisopimuksensa Seinäjoki Crocodilesin kanssa. Crocodiles pelaa tulevana kesänä I-divisioonassa.

Vuoden verran vauhtia alemmalta sarjatasolta hakenut Saints on julkaissut komean tukun pelaajiensa jatkosopimuksia alkuvuoden aikana. Nyt vahvan pelaajarungon tueksi saadaan pohjalaista voimaa seinäjokisten kanssa solmitun farmisopimuksen tuloksena. Vastavuoroisesti kokemattomammat Saints-pelaajat voivat ottaa tuntumaa peliin alemmalla sarjatasolla.

Crocodiles joutui vetäytymään naisten ykkösen peleistään kesken kauden 2021, mutta suuri osa pelaajista löysi pelipaikkansa lähiseudun muista joukkueista. Osalle ratkaisu löytyi Tampereen suunnalta ja nyt farmisopimus vakiinnuttaa yhteistyön tulevan kauden osalta.

Päävalmentaja Mikko Aspinen on tyytyväinen Crocojen

-Farmiyhteistyön sopiminen Seinäjoki Crocodilesin kanssa oli luonteva jatkumo jo viime vuoden loppukaudesta tapahtuneiden seurasiirtojen johdosta. Hennis, Minna, Nelly ja Tiina sopivat todella hyvin joukkueeseen ja osoittivat, että Seinäjoella ja Tampereella asioita tehdään samalla mentaliteetilla.

-Keskustelut Kimmon kanssa loivat lisäuskoa, että farmisopimus on molemmille joukkueille edullinen ratkaisu saada pelaajat pelaamaan sopivalla sarjatasolla ja mahdollistaa mahdollisimman monelle monipuolinen kesä jenkkifutiksen parissa. Vaikka talvea on jälleen varjostanut koronan luomat haasteet toimintaympäristöissämme, niin toivottavasti kevään mittaan saamme vielä yhteisharjoituksia toteutettua ja pääsemme laajemmin toteuttamaan farmiyhteistyötä.

Crocodilesin päävalmentaja Kimmo Kuvajan on tyytyväinen yhteistyön tarjoamasta avusta joukkueen kapeaan rosteriin:

-Olen todella tyytyväinen meidän farmisopimukseen Tampere Saintsin naisten joukkueen kanssa. Tämä palvelee molempia joukkueita siten, että tarvittaessa osa meidän pelaajista voi mennä Tampereelle pelaamaan ylemmän sarjatason otteluita ja saamaan kokemusta. Vastaavasti Tampereen pelaajat, jotka haluavat saada lisää peliaikaa voivat tulla meidän avuksi. Koska rosterimme on melko pieni, niin Tampereelta tulevat pelaajat tulevat olemaan suureksi avuksi siinä, ettei kenenkään tarvitsisi pelata kahteen suuntaan.

Naisten Vaahteraliigan sarjaohjelma julkaistaan lähiaikoina, kun sarjan joukkueet ovat saaneet vahvistettua otteluidensa tarkan ajankohdat.  Sarja potkaistaan käyntiin toukokuun puolessa välissä (13.-15.5.2022) ja avauskierroksen ottelupareina ovat Wolverines-Trojans, Bouncers-WCP ja Saints-Lionesses.

 

Lähde:  Saints

Kuva: Mikko Mäkelä

Lataa PDFTulosta