Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Naisten Vaahteraliigassa täysi sarjakierros viikonloppuna

Naisten Vaahteraliigan viikko 2 tuo vihdoin kaikki liigajoukkueet kentille. Viime kauden finalistit Trojans ja Wolverines ehtivät mittaamaan tasonsa jo edellisenä viikonloppuna, mutta nyt kehiin astuvat myös haastajat, Saints ja Northern Lights.

Turun yläkentällä pelattu Naisten Vaahteraliigan avausottelu oli Turku Trojansin näytös. Hallitseva mestari vei pelin 26-6 (13-0), eikä turkulaiset päästäneet Wolverines-hyökkäystä kertaakaan vastustajan maalialueelle.  Vierasjoukkueen ainoan TD:n viimeisteli takapuolustaja Veera Levijoki komealla 75 jaardin syötönkatkon palautuksellaan. Trojansin maaleista vastasivat Lea Kaszas, Suvi Partanen, Tiia Jansen ja Kirsti Nirhamo.

Northern Lights – Wolverines lauantaina klo 18:00

Oulu Northern Lights palaa korkeimmalla sarjatasolla lauantaina kotipelissään Wolverinesia vastaan. Ottelu pelataan aiemmasta informaatiosta poiketen Castrenin kentällä. Sarjanousijan taso on kaikille vielä arvoitus, mutta lauantain jälkeen vastustajat sekä joukkue itse tietää tilanteen paremmin.  Näin Northern Lightsin päävalmentaja Joonas Taina kertoo joukkueensa tilanteesta seuran kausiennakossa:

-Lähtötilanne kauteen on aivan hyvä: joukkueen runko on pysynyt kasassa jo kolmatta kautta putkeen ja uudet pelaajat ovat päässeet kokeneempien rinnalla hommaan hyvin sisään. Harjoittelussa onkin pystytty ottamaan talven aikana aiempaa suurempia pelitavallisia askeleita. Muutaman poisjääneen pelaajan saappaat on luottavaisin tarjottu muiden täytettäväksi, ja kylmästä keväästä huolimatta harjoittelu on maistunut.

Wolverines on saanut nyt viikon päivän nuolla haavojaan ja saapuu talviuniltaan täysin herätettynä Casternille lauantaina.

Tutustu:  13.5.2023 18:00 Oulu Northern Lights – Helsinki Wolverines, Naisten Vaahteraliiga – Jenkkifutis tulospalvelu

Lue myös: Liigajefu palaa Ouluun

 

Trojans – Saints sunnuntaina klo 13:00

Naisten Vaahteraliigan sunnuntaipelissä Trojans saa vieraita Tampereelta.  Turkulaiset ovat päässeet hakemaan tuntumaa täysivauhtisesta liigapelistä, kun Saintsille ottelu on kauden ensimmäinen.  Sarjan ennakkospekulaatioissa tamperelaisia pidetään sarjan eniten vahvistuneena joukkueena. Uusia pelaajia on vastaanotettu sarjasta luopuneista joukkueista ja farmisopimus Wasa Royalsin kanssa tuo leveyttä erityisesti linjakokoonpanoihin. Joukkueen näkyvimmällä paikalla, pelinrakentajana avaa Mikkeli Bouncersista siirtynyt Emmi Kolehmainen.

Sunnuntaina nähdään laittaako viime kauden tehokkain heittojoukkue Saints palloa lentoon entisellä tahdillaan, vai onnistuuko Essi Saastamoisen johtama Trojans puolustus tukahduttamaan pallorallin samalla tavalla kuin se onnistui avauspelissään.

Tutustu: 14.5.2023 13:00 Turku Trojans – Tampere Saints, Naisten Vaahteraliiga – Jenkkifutis tulospalvelu

 

Oletko luonut jo oman fantasy football joukkueen Naisten Vaahteraliigan pelaajista

Pick Your Squad fantasy-pelaaminen on nyt auki Naisten Vaahteraliigan pelaajilla.  Olethan jo käynyt luomassa oman joukkueesi Euroopan ensimmäiseen naisten jenkkifutiksen fantasy-sarjaan.

Pelaa:  Pick Your Squad

 

Otsikkokuvat: Aino Raki, Kari Toivonen

 

 

Lataa PDFTulosta