Ajankohtaista

Naisten Vaahteraliigassa välieräpelien viikonloppu

Naisten Vaahteraliiga on edennyt välierävaiheeseen. Tulevana viikonloppuna mitaleista ja erityisesti paikasta Vantaan loppuotteluun ovat taistelemassa Wolverines ja Bouncers sekä Trojans ja Saints.

Wolverines Ladies lähtee mitalipeleihin selkeänä ennakkosuosikkina. Helsinkiläiset ovat voittaneet kaikki kauden kymmenen otteluaan ja yhteenlaskettu piste-ero on musertava 437-94. Joukkue on tehnyt kymmenessä pelissään 126 pistettä enemmän kuin sarjakakkonen Trojans, jolla tehtyjä pisteitä 311.  Päästetyissä pisteissä Trojans on Wolverinesin edellä annettuaan vastustajilla peleissään ainoastaan 82 pistettä.

Wolverinesin ja Bouncersin runkosarjaottelut päättyivät helsinkiläisille lukemin 32-0 ja 0-50.  Mikkeliläiset eivät ole onnistuneet pisteiden teossa Wolverinesia vastaan kertaakaan ja joukkueiden edetyt jaarditkin menneet kahdessa pelissä Ahmoille yhteensä 766-107.  Pelinrakentajahaasteidensa parissa taistelevien mikkeliläisten puolesta ei monikaan laittaisi rahojaan likoon, mutta lauantai näyttää, onko haastajajoukkue saanut rivinsä kasaan ja taistelee tosissaan finaalipaikasta.

Trojans on pelannut nousujohteisen kauden ja lähtee sunnuntain peliin ennakkosuosikkina Tampere Saintsia vasaan.  Vahvan juoksukaluston omaava Trojans on voittanut tamperelaiset kauden molemmissa peleissä, ensin kesäkuussa lukemin 6-53 ja heinäkuun lopulla 48-20. Sunnuntaina Ruskossa Kirkonkylän kentällä asetelmana on liigan tehokkaimman heittopuolustuksen ja tehokkaimman heittohyökkäyksen kohtaaminen.  Saintsilla on mahdollisuus yllättää pelissä, jos pelinrakentaja Emilia Räty ja liigan tuloksekkain laitahyökkääjä Lotta Ahonen saavat yhteispelinsä toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Välieräpelien voittajat kohtaavat lauantaina 3.9. Vantaalla Myyrmäen jalkapallostadionilla Naisten Vaahteraliigan loppuottelussa klo 13:00.  Liput kauden päätöspeliin ovat jo myynnissä Lippu.fi palvelussa

 

Naisten Vaahteraliigan välieräpelit

  • La 27.8. klo 12:00  Wolverines – Bouncers,  Velodromi Helsinki
  • Su 28.8. klo 15:00  Trojans . Saints, Kirkonkylän kenttä, Rusko

 

Näillä pääset vauhtiin

 

 

Lataa PDFTulosta