Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Niklas Gattiker suuntaa Aurora Universityyn

Suomen Niklas Gattiker on hyväksynyt yhdysvaltalaisen Aurora Universityn stipenditarjouksen.  Wasa Royalsin kasvatti oli aiemmin ehtinyt sitoutua kanadalaisen Concordia-yliopiston houkutuksiin, mutta nyt opiskelut jatkuvatkin Yhdysvaltain puolella.

Näin Gattiker perustelee yliopiston vaihtamistaan:

-Päätin luopua Concordia-yliopiston opintositoumuksesta, kun sain tarjoukset D2-koulusta Mars Hillistä ja D3-luokan huippukoulusta Aurora-yliopistosta. Päätin allekirjoittaa sopimuksen Aurora Universityn kanssa, koska siellä on hienot tilat ja loistava jalkapallojoukkue, joka kilpailee joka vuosi kansallisista mestaruuksista. Auroran päävalmentajalla on paljon NFL-kokemusta, jota hän tuo joukkueeseen, mukaan lukien paljon NFL-huomiota. Yli viisi pelaajaa on NFL-ehdokkaita, ja olen innoissani päästessäni osaksi tätä joukkuetta ja yrittäessäni päästä liigaan asti. 

Illinoisin osavaltiossa sijaitseva Aurora University voitti NACC:n mestaruuden kaudella 2021.

Raamikas hyökkäyksen linjassa pelaava Niklas Gattiker suuntasi Yhdysvaltoihin vuonna 2019. Hän valitsi koulukseen Georgiassa sijaitsevan Rabun- Gap Nacooche Boarding schoolin, joka on tullut vuosien saatossa tutuksi useammallekin suomalaisnuorelle.

Gattiker on ilmoittanut alustavan kiinnostuksensa liittyä Suomen nuorten maajoukkueeseen, joka taistelee kesällä U19 B-sarjan Euroopan mestaruudesta.

 

Kuvat: Niklas Gattiker, Aurora University

 

Aurora University voitti NACC:n mestaruuden puhtaalla pelillä, 8 voittoa 8. ottelusta.

 

Lataa PDFTulosta