Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Pekka Lamminsalo Wolverinesin vaahteraliigajoukkueen päävalmentajaksi

Vaahteraliigan pronssijoukkue Wolverines lähtee kauteen 2023 Pekka Lamminsalon komennossa. Lamminsalo on toiminut urallaan useissa valmennustehtävissä mm. Naisten Vaahteraliigassa, nuorisomaajoukkueissa ja korkeakoulusarjassa.

Pekka Lamminsalo on hankkinut kannuksensa päävalmentajana ensin korkeakoulusarjassa Aalto Preatorsin ruorissa ja seuraavaksi Helsinki Wolverinesin naisten joukkueen HC:na.  Lamminsalon valmennuksessa Wolverines on voittanut neljä kertaa Suomen mestaruuden ja napannut kahdesti hopeiset mitalit. Aalto Predatorsia valmentaessa joukkue voitti historiansa ainoan mestaruuden korkeakoulusarjassa.

Lamminsalo otti alkuvuodesta 2022 vastuulleen poikien U19 maajoukkueen valmennuksen ja johdatti Suomen ikäluokan B-ryhmän mestaruuteen Italian Bolognassa.

Vaahteraliigajoukkueen valmennus uusi kokemus Lamminsalolle

Lamminsalo on itse pelannut Wolverines-paidassa, mutta kokemus rajoittuu kausille, jolloin Ahmat pelasivat I-divisioonassa. Vaahteraliiga on hänelle uusi kokemus, joka vaatii uuden oppimista:

-Suurin haaste alkuun on uuteen, itselle vieraampaan kulttuuriin hyppääminen ja sen yhdessä rakentaminen eteenpäin. En myöskään väitä tuntevani miesten Vaahteraliigaa vielä erityisen yksityiskohtaisesti. Ryhdyn töihin nöyrällä asenteella, halulla oppia ja ymmärryksellä, että paras tulos tulee kun ympärillä on hyviä ihmisiä.

-Tällä hetkellä kasaan valmennustiimiä ja yritän käydä keskusteluja mahdollisimman usean pelaajamme kanssa, jotta saisin kattavan käsityksen siitä, mihin toimintaa tulisi viedä. Harjoitukset käynnistyvät lokakuussa ja asioiden on tarkoitus lähteä kunnolla rullaamaan marraskuun aikana…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

 

Lataa PDFTulosta