Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Peter Lundström siirtyy Kuopio Steelersiin

Wasa Royalsin kasvatti Peter Lundström siirtyy tulevalla kaudella hallitsevan mestarin Kuopio Steelersin puolustukseen. Joukkue tarjoaa Lundströmin mukaan hänelle parhaan seuraavan askeleen urheilijanpolulla.

Peter Lundström on kolmen vaahteraliigakautensa aikana noussut vahvoilla otteillaan suomalaiseen takapuolustajien parhaimmistoon. Viime kausi ei ollut paras mahdollinen Wasa Royalsin takakentällä taituroineelle Lundsrömille käsivamman takia, mutta kipsi kädessä 21-vuotias vaasalainen taisteli joukkueensa mukana sarjapaikasta. Royalsin kausi päättyi liigan jumbosijaan, mutta Lundsröm kausi jatkui vielä maajoukkueessa. Mies oli mukana lokakuussa Suomen voittoisassa EM-pronssimiehistössä.

Kolme Vaahteraliigakautta ovat tuottaneet nuorelle takapuolustajalle 59,5 taklausta, kaksi syötönkatkoa ja yhdeksän puolustettua heittoa.

Steelersin takakenttää valmentava Santeri Inkinen on innoissaan Lundströmin värväyksestä:

-Meillä on kasassa aivan loistava takapuolustajien ryhmä, joten mahtavaa saada Peter liittymään Steelers paitaan. Peter on jo Royalsissa näyttänyt kykynsä sekä potentiaalinsa ottaa sen kuuluisan seuraavan askeleen Vaahteraliigan takapuolustajien terävimpään kärkeen. Meillä on tällä hetkellä sopimukset 10 kotimaisen takapuolustajan kanssa ja Peterin saapuminen tuo mukavasti lisää kilpailua peliajasta, joka myös kehittää meidän nuorta ja nälkäistä ryhmää entisestään…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta