Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Petrus Penkki valmensi tulevaisuuden tähtiä leirillään

Kaikkien aikojen suomalainen pelinrakentaja Petrus Penkki järjesti lauantaina 19. helmikuuta nimeään kantavan QB-leirin Lohjan Kisakalliossa. Mukana harjoittelemassa 15 potentiaalista tulevaisuuden pelinrakentajatähteä.

SAJL ja Petrus Penkki järjestivät viikonloppuna nuorille pelinrakentajille tiiviin valmennuskokonaisuuden, jossa käytännön harjoitteita sekä teorialuentoja olivat seuraamassa pelaajien rinnalla heidän seuravalmentajansa. Tavoitteena oli tarjota pelaajille ja valmentajille monistettavia ideoita pelipaikkakohtaisen harjoittelun omaehtoiseen toteuttamiseen myös leirin ulkopuolelle.

Pelinrakentajalegenda Penkki pyörittää Texasin Austinissa omaa valmennusklinikkaansa 12-17 vuotiaille koululaisille. Texasissa pelkästään High School-tason jenkkifutis on niin kovassa suosiossa, että nuoret pelaajat haluavat lisävalmennusta yltääkseen omaan unelmaansa koulujoukkueensa puitteissa.

Suomessa Penkki toivoo voivansa opettaa mitä pelipaikkakohtaisessa treenaamisessa voidaan tehdä paremmin ja tehokkaammin.

-Kyllä pitää olla aika lähellä sitä omaa parasta potentiaalia, jos haluaa kansainvälisesti pelinrakentajan paikalla olla. Se vaatii treenaamista ja oikein treenaamista ja sitä mä yritän auttaa täällä.

 

Katso Petrus Penkin kuulumiset ja koko tuore haastattelu tästä:

Lataa PDFTulosta