Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Tänään on Play True Day for Peace

Tänään on maailman antidopingjärjestö WADA:n Play True Day. Vuodesta 2014 lähtien, joka huhtikuu antidopingyhteisö on kokoontunut maailmanlaajuisesti juhlimaan Play True Day–päivää, joka on omistettu puhtaalle urheilulle ja lisäämällä urheilijoiden, urheiluyleisön ja muiden tietoisuutta dopingin ehkäisyn tärkeydestä.

Tänä vuonna Venäjän toteuttaman hyökkäyssodan takia WADA laajentaa teeman koskemaan myös rauhaa – Play True Day for Peace. Arvot, kuten oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja sääntöjen kunnioittaminen – jotka ilmentyvät Play True -viestissä – edistävät rauhaa harmoniaa urheilussa ja yhteiskunnassa.
 
Urheilija, urheiluseura tai urheiluvaikuttaja. Tutustu kampanjamateriaaliin ja osallistu omilla viesteilläsi maailmanlaajuiseen operaatioon tänään 8.4.2022
 
 
Tutustu Play True Day for Peace materiaaliin:  https://www.wada-ama.org/en/play-true-day
 
 

Reilusti paras -verkkokoulutus auttaa tunnistamaan kilpailumanipulaatiota

Play True Day on erinomainen päivä tehdä myös jotain konkeettista puhtaan ja reilun urheilun nimissä. Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry on julkaissut Reilusti paras -verkkokoulutuksen, joka auttaa urheilijoita, valmentajia ja muita urheilutoimijoita tunnistamaan kilpailumanipulaatioon liittyviä haasteita ja tilanteita. Reilusti paras -verkkokoulutus toimii Puhtaasti paras -antidopingkoulutuksen rinnalla, jonka avulla jo yli 10 000 urheilutoimijaa on päivittänyt antidopingtietämystään.

Suomalaiset jenkkifutiksen harrastajat ja SAJL:n jäsenseurat ovat aktiivisesti keränneet Puhtaasti paras diplomeja ja lajina kuulumme suhteellisesti  aktiivisimpien joukkoon tässä urakassa.  Nyt voimme yhdessä aktivoitua myös Reilusti paras koulutukseen sekä diplomien keräämiseen.
 
Reilusti paras -koulutuksen suorittaminen vie noin puoli tuntia, ja lyhyen loppukyselyn onnistuneesti suorittamalla koulutuksesta saa diplomin. Koulutus julkaistaan ruotsiksi ja englanniksi kevään aikana.
 

Suorita koulutus, ota diplomi talteen:  Reilusti paras verkkokoulutus

 
Lataa PDFTulosta