Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Pohjola Vakuutus ja Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto jatkavat yhteistyötään

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto SAJL ja Pohjola Vakuutus ovat solmineet jatkosopimuksen yhteistyölleen seuraavan kolmen vuoden ajaksi. Pohjola Vakuutus on toiminut SAJL:n vakuutuskumppanina jo vuosien ajan tarjoten jenkkifutiksen harrastajille kattavan vakuutusturvan sekä harjoitus- että sarjakauden ajalle.

Lisenssin yhteydessä tarjottavan Sporttiturvan ohella näkyvä osa SAJL:n ja Pohjola Vakuutuksen yhteistyötä on ollut vakuuttavimpien pelaajien palkitseminen kaikissa Vaahteraliigan otteluissa. Samaa käytäntöä tullaan jatkamaan myös tulevina kausina.

SAJL:n toiminnanjohtaja Mika Heinonen on tyytyväinen sopimuksen jatkumiseen:

-On hienoa päästä jatkamaan ja syventämään yhteistyötä pitkäaikaisen kumppanimme Pohjola Vakuutuksen kanssa. SAJL:n toiminta laajenee tulevan vuoden aikana merkittävästi lippupallon olympiastatuksen tuoman nosteen avulla. Luotettavat kumppanit ovat mukana mahdollistamassa tätä toiminnan kehittämistä koko jenkkifutisyhteisössä.

Myös Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Teemu Hintsanen on tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta.

-Taktinen ja visuaalisesti näyttävä jenkkifutis on toivottavasti yksi kasvavista lajeista urheilukumppanuuksiemme laajassa kirjossa. Vakuuttavalla yhteistyöllä teemme parhaamme, jotta lajin suosion kasvaa niin pelaajien, harrastajien kuin yleisön keskuudessa.

 

Tutustu:  Vaahteraliigan vakuuttavimmat pelaajat 2023

Kuva: Mikko Mäkelä

 

 

Lataa PDFTulosta