Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Poikien U15 maajoukkuetoiminta vauhtiin

Pitkään tauolla ollut U15 kehitysmaajoukkue käynnistää uudestaan toimintansa. Ikäluokan maajoukkue pitää katsastusleirin pääsiäisviikonloppuna Pajulahdessa. Ilmoittautuminen leirille on nyt avattu.

Koronavuosina katkennut poikien U-15 kehitysmaajoukkue toiminta käynnistetään uudestaan. Toiminnan tavoitteena on opettaa pelaajia maajoukkueiden toimintamalliin ja harjoitella millaista on olla mukana maajoukkuetoiminnassa. Lisäksi pyrkimys on päästä avaamaan ikäluokan maaotteluhistoria virallisessa pelissä kauden kuluessa.

U15-ikäluokan päävalmentaja Aleksi Siirtola on innoissaan saadessaan koota nuoret Pajulahteen pääsiäisenä:

-Päästään aloittamaan U15-ikäluokan maajoukkuetoiminta uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen, joten tuleva leiri on valmennukselle tärkeä katsaus tämän ikäluokan nuorista pelimiehistä. Odotan innolla näkeväni paljon pelaajia antamassa näyttöjä pelitaidoistaan samalla kun he tutustuvat juniorimaajoukkueiden toimintaan. Kannustankin kaikkia 2009–2011 syntyneitä pelaajia tulemaan matalalla kynnyksellä kokeilemaan vauhtia, nähdään Pajulahdessa!

Maajoukkueen GM Mikko Rastas kannustaa maajoukkueurasta kiinnostuneita nuoria mukaan:

-Toivon, että katsastusleirille saapuu jokainen nuori pelaaja, jota kiinnostaa maajoukkuetoiminta ja siihen tutustuminen! Leirillä saadaan ensiaskeleet kohti jefuleijonan polkua, joka toivottavasti jatkuu seuraavissa maajoukkueen ikäluokissa. 

 

Lisätietoa & ilmoittautuminen:  U15 maajoukkueleiri 30.-31.3.2024

 

Vuoden 2024 U15-maajoukkueen toiminnassa on suunniteltu leirien lisäksi yksi harjoitusmaaottelu syyskuulle. SAJL on tehnyt alustavan sopimuksen kaksivuotisesta mallista, jossa vuonna 2024 pelataan Suomessa ja 2025 vastustajan kotikentällä. Vastustaja otteluun julkaistaan lähiaikoina. Aiemmin U15-ikäluokan kansainväliset pelit ovat rajoittuneet ruotsalaisten kanssa järjestettyjen yhteisleirien yhteydessä pelattuihin harjoituspeleihin.

 

Otsikkokuva: Jarmo Vehkomäki

 

 

Lataa PDFTulosta