Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan terveiset – kiitos kuluneesta vuodesta!

Jenkkifutiksen miesten EM-pronssi, U19 poikien PM-hopea, lippupallon MM-kisoista runsaasti kokemusta sekä oppia ja kotimaiset sarjat saatiin pelattua loppuun korkeakoulusarjaa lukuun ottamatta. Ei huono toiseksi koronavuodeksi peräkkäin. Kiitos tästä aktiivisille tekijöille kentällä ja sen ulkopuolella.

Pandemia jyllää edelleen maailmalla ja Suomessa, eikä ensi vuoden kansainvälisestä tai kotimaisesta toiminnasta ole täyttä varmuutta. Kaudet 2020 ja 2021 osoittivat kuitenkin sen, että liiton arvojen mukaisesti yhdessä tekemällä selvitämme isotkin ongelmat. Vuoden 2022 suunnittelut on tehty ja nyt toivotaan, että pääosaa niistä päästään toteuttamaan yhdessä jenkkifutisperheen kanssa.

Vuosi 2022 tulee olemaan suurien mahdollisuuksien vuosi. SAJL järjestää laajan vapaaehtoisjoukon voimin naisten MM-kisat Vantaalla, miehet aloittavat EM-kilpailut ja lippupallo tekee ensiesiintymisen World Gameseissä. Nämä ja panostukset tapahtumiin antavat lajille mahdollisuuden lisäkasvuun. Tätä tukemaan liitto hankkii myös lasten varusteita seuroille vuokrattavaksi ja panostaa koululippupalloon. Toiminnan laatua nostetaan uuden laajentuneen vastuullisuusohjelmamme toteuttamisella. Päivityksien lisäksi se sisältää nyt myös ympäristöohjelman.

Haluamme välittää kiitokset kaikille lajin parissa töitä tekeville. Olette esimerkillisesti jaksaneet painaa eteenpäin yhdessä tekemällä, vaikka ulkopuoliset haasteet ovatkin vaikeuttaneet toimintaa laajasti. Toivotamme teille kaikille voimia jaksaa tehdä tätä arvokasta työtä myös vuonna 2022.

Kunnioittamalla toisiamme ja yhdessä tekemällä jatketaan lajin menestyksekästä kasvua myös vuonna 2022!

Roope Noronen & Mika Heinonen

 

Lataa PDFTulosta