Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Richard Bachand Butchersin päävalmentajaksi

Porvoon Butchersin vaahteraliigajoukkuetta valmentaa tulevalla kaudella Richard Bachand.  62-vuotias yhdysvaltalainen on valmentanut jenkkifutista 38 vuoden ajan.

Richard Bachand on uransa aikana kouluttanut pelaajia nuorimmista PW sarjoista High School-joukkueisiin saakka. Viime vuosina hän on toiminut omistajana ja päävalmentaja omassa Brass City Brawlers semi pro joukkuueessaan. High schoolien valmentajauransa 13 kaudelta yhdysvaltalaisvalmentaja on saavuttanut 5 Conneticutin osavaltion mestaruutta joukkueidensa kanssa. Lisäksi kaikkiaan seitsemän Bachandin valmentamaa pelaajaan on päässyt rakentamaan uraansa NFL-sarjassa.

Näin tuore Butchers-HC kommentoi tulevan kauden urakkaansa seuran tiedotteessa:

-Me tulemme pitämään hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella. Jos olet pelaaja, et halua missata tätä kautta Butcherseissa. Tulemme tekemään kentällä paljon pisteitä joka viikko ja kaikki tulevat saamaan osansa kunniasta. Kaudesta tulee mielenkiintoinen. Toivottavasti tulemme saamaan paljon faneja paikalle, koska tarjoamme heille shown, joka on katsomisen arvoinen.

Bachand on aiemmin omassa somessaan onnitellut Brawlers-joukkueensa pelaajia, jotka ovat solmineet pelaajasopimuksia eurooppalaisiin sarjoihin tulevalle kaudelle.  Listalla on mukana myös pari viestin mukaan Suomeen suuntaavaa pelaajaa, mutta näiden osalta uutiset eivät ole vielä savuttaneet suomalaismediaa tarkemman informaation muodossa.

Lähde:  Butchers

 

Lataa PDFTulosta