Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

RJ Long ja Jabari Harris sopimukseen Wolverinesin kanssa

Wolverines on julkaissut kaksi suurta pelaajasopimusta. Kokeneet RJ Long ja Jabari Harris pelaavat helsinkiläisjoukkueen hyökkäyksessä kaudella 2022.  Edellisen kerran kaksikko nähtiin ahmapaidassa joukkueen pronssiin päättyneellä nousukaudella 2019.

Jabari Harris (QB) ja RJ Long (WR) saapuivat Suomeen ja Vaahteraliigaan kumpainenkin kaudelle 2014. Harris Porvoon Butchersiin ja Long Helsinki 69ersiin. Miesten tiet ovat kohdanneet vuosien aikana kentillä paitsi vastustajina, mutta myös samassa joukkueessa – 69ersissa kaudella 2015, Wolverinesissa kaudella 2019 ja Butchersissa 2021. Lisäksi he pelasivat yhden yhteisen kauden Puolassa Bialystock Lowlandersin miehistössä 2016.

Yhteensä 99 touchdownia Vaahteraliigassa

Edellisellä Wolverines-pestillään 2019 Jabari Harris pelasi poikkeuksellisesti tukimiehen paikalla ja keräsi komeat 54 taklausta, joilla sijoittui ahmojen taklaustilastossa kakkospaikalle. Muilla Suomen kausillaan Harris on tullut tunnetuksi erityisesti juoksuvoimastaan pelinrakentajana. Suomeen asettuneen yhdysvaltalaisen nimiin on kirjattu kahdeksan vaahteraliigakauden aikana 34 juostua touchdownia…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta