Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Roosters saa paluumuuttajia liigajoukkueeseensa

Helsinki Roosters on julkaissut syksyn aikana päivityksiä kauden 2023 rosteriinsa.  Paluuta kukonpoikien kokoonpanoon ovat tekemässä linjamiehet Tony Koskinen ja Mikko Toiminen.

Suomalaisjoukkueista Roosters on viimeisten vuosien aikana tuottanut useita lahjakkaita pelaajia, joiden ura on jatkunut kansainvälisillä kentillä Euroopassa ja jopa Pohjois-Amerikan suunnalla. Ja kun seura on suhtautunut pelaajien ulkomaan komennuksiin rohkaisevasti, on paluu omaan kasvattajaseuraan ollut helppoa.

Tony Koskinen osallistui helmikuussa Kanadan CFL-sarjan Global Combine tapahtumaan Porvoossa.  Kutsua Torontoon ei kuulunut, mutta Koskinen oli jo ennen testitapahtumaa solminut sopimuksen ensimmäistä kauttaan ELF-sarjassa pelaavaan Tirol Raidersiin. Yhden ELF-kauden jälkeen hyökkäyslinjan luottopelaaja tekee paluun kasvattajaseuraansa.

Toinen paluun tekevä linjamies on kiertänyt maailmalla hieman pitempään. Mikko Toiminen on ehtinyt useamman Roosters-kautensa ohella pelaamaan Suomessa Kotka Eaglesissa sekä Euroopan kentillä Ruotsissa, Tanskassa, Espanjassa ja Ranskassa…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta