Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Roosters vahvistaa hyökkäystään ranskalaisella laitahyökkääjällä.

Ranskan maajoukkueen laitahyökkääjä Aymeric Nicault on solminut pelaajasopimuksen Helsinki Roostersin kanssa. Nicault liittyy joukkueen vahvuuteen tämän viikon aikana ja on mukana kauden avauspelissä lauantaina.

Aymeric Nicalult pelasi Vaahteraliigassa edellisen kerran kaudella 2019 Wasa Royalsin paidassa.  Nicault oli kaudella Royalsin paras etenijä sekä pistemies keräten kiinniotoillaan 916 jaardia ja 12 touchdownia.   Hän oli mukana myös viime syksynä Vantaalla Suomelle tappion EM-pronssiottelussa kärsineessä Ranskan maajoukkueessa. Vuodelta 2018 Nicaultilla on palkintokaapissaan Ranskan EM-kultainen mitali.

Ennen Vaahteraliigaan saapumista Nicault pelasi Ranskassa Flash de La Courneuven miehistössä.  Kaudet 2020 ja 2021 Nicault on kuulunut GFL-joukkue Potsdam Royalsin rosteriin.

Roosters-tiedotteessa Nicault kertoo heti Royals-kauden jälkeen halunneensa palata Suomeen:

– Kun Roosters tarjosi minulle mahdollisuutta pelata Suomessa ei mennut pitkään kun päätin, että tämä on oikea valinta urallani seuraavaksi.

Helsinki Roosters aloittaa kautensa Vaahteraliigan avausottelussa lauantaina 14.5. Velodromilla klo 16.30 käynnistyvässä ottelussa vastaan asettuu viime kauden mestari Kuopio Steelers.

 

Lähde: Roosters

 

Lataa PDFTulosta