Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Roosters vaihtoi ulkomaalaisvahvistuksiaan

Roosters kertoi viikolla Nolan Bernatin ja William Sewellin vetäytymisestä joukkueen kokoonpanosta. Uutena miehenä helsinkiläiset julkaisivat kanadalaisen laitahyökkääjä Pearce Dumayn sopimuksen.

27-vuotias Pearce Dumay pelasi kaudet 2017–2022 Montrealissa sijaitsevan McGill Universityn joukkueessa. Laitahyökkääjänä ja potkujen palauttajana operoinut Dumay keräsi 27 pelaamassaan ottelussa 71 koppia ja keräsi niillä 908 jaardia sekä neljä touchdownia.  Roosters julkaisi aiemmin niin ikään McGill Universityssä pelinrakentajana pelanneen Dimitri Sinodinosin sopimuksen. Kanadalaiskaksikko on pelannut yhdessä pitkään ja kesän vaahteraliigakentillä on odotettavissa kanadalaista pallorallia.

Roosters-päävalmentaja Juha Hakala kommentoi uutta hyökkäyksen asettaan Roosters-tiedotteessa näin:

-Alue, jota halusimme parantaa joukkueessa off seasonilla, oli nopeus. Olemme yrittäneet löytää pelaajia, jotka voivat tarjota räjähtäviä pelejä pelin kaikissa vaiheissa. Dumay on huippunopea pelaaja ja se vahvistaa välittömästi erikoisjoukkueitamme. Hyökkäyksessä lisäämme kokoonpanoon aseen, jota voidaan käyttää monin eri tavoin tulevalla kaudella.

Roosters-kokoonpanosta vetäytyneistä pelaajista viimekautinen allstars-puolustaja Nolan Bernat jatkaa uraansa USA:n Indoor Leaguen Gilette Mustagseissa ja joukkueen talviharjoittelussa mukana ollut puolustuksen endi William Sewell on päättänyt lopettaa peliuransa ja palaa perheensä luokse Norjaan.

Kuva: McGill University

 

Lataa PDFTulosta