Ajankohtaista

Rovaniemi Nordmen julkaisi Malchowin sopimuksen

Miesten I-divisioonassa pelaava Rovaniemi Nordmen on solminut pelaajasopimuksen yhdysvaltalais-saksalaisen Alex Malchowin kanssa.  Keskimmäisen linjamiehen paikalla palloa jakava Malchow on pelannut aiemmin Suomessa Vaahteraliigaa Hämeenlinna Huskien miehistössä.

Rovaniemi Nordmenin päävalmentaja Stan Bedwell jatkaa tuttujen miesten värväystä napapiirille. Nordmen julkaisi tänään sopimuksen Alex Malchovin kanssa. Malchow on pelannut Bedwellin kanssa yhdessä Hämeenlinna Huskien vaahteraliigajoukkueessa 2017 sekä Bedwellin valmennuksessa GFL:n Allgäu Cometsissa 2018.

Huskien ja Cometsin lisäksi Malchow on pelannut Euroopassa Nice Dauphinsissa Ranskassa, sekä viimeisimmän kautensa Hildeshein Invandersissa Saksassa 2019.  Yliopistouransa Malchow pelasi Denison Universityssa Ohiossa (NCAA D3).

Pelinrakentajana Stan Bedwell tietää millainen merkitys on hyökkäyslinjan sentterin ja QB:n sujuvalla yhteistyöllä. Bedwell onkin innokas tutun miehen saamisesta palloa jakavan linjamiehen rooliin ja kertoo samalla värväyksen taustoista:

-Olen todella innoissani saadessani Alexin joukkueeseeni. Hän on erinomainen pelaaja ja vielä parempi ihminen, joka kuuluu niihin henkilöihin joita pidän lähimpinä ystävinäni. Alex on viimestelemässä yliopistotutkintoaan Lontoossa ja tulee toteuttamaan opintoihin liittyvän työharjoittelunsa Rovaniemellä. Saamme joukkueeseemme huippuluokan pelaajan lähes ”ilmaiseksi”.

Nordmenin verkkosivuilla Malchow puhkuu intoa palata takaisin Suomeen:

-Olen innoissani voidessani palata Suomeen jossa kansainvälinen urani käynnistyi. Tuskin maltan odottaa, että pääsen auttamaan Normenin uuden joukkueen rakentamista ja päästämään irti pohjoisen voiman.

Lähde:  Nordmen

Lataa PDFTulosta