Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Royals vahvistaa hyökkäystään kolmella import-pelaajalla

Kauden 2020 pronssijoukkue Wasa Royals julkaisi lauantai-iltana kolme vahvistusta hyökkäysmiehistöönsä. Pelinrakentaja Brandon Gwinner saa suojakseen kaksi uutta linjamiestä sekä uuden laitahyökkääjän.

Royalsin hyökkäyksen linja vahvistuu kahdella kokeneella pelaajalla saksalaisen Thomas Schmidtin ja ranskalaisen Bilel Lakehalin liittyessä joukkueen vahvuuteen. Miehet saapuvat täyttämään aukkoa, jonka Seppo Evwarayen ja Olaus Alisen poistuminen joukkueesta jätti.

Schmidt on pelannut koko uransa hyökkäyksen linjassa ja pääosin oikean tacklen paikalla, mutta hänet on nähty myös muilla linjan pelipaikoilla. Fyysinen linjamies aloitti peliuransa Saksassa Burghausen Crusadersin juniorijoukkueessa vuonna 2012. Uransa aikana Schmidt on edustanut GFL:ssä muun muassa Munich Cowboysia ja Ingolstadt Dukesia.

Ranskalainen Bilel Lakehal on pelannut aiemman uransa Ranskassa Gones de Lyonissa ja Canonniers de Toulonissa. Lakehal on viihtynyt molemmilla puolin palloa, mutta viimeiset vuodet hän on pelannut pääasiassa hyökkäyksen linjassa.

Lakehal kertoo Royals-tiedotteessa haluavansa kehittää itseään ulkomaankomennuksensa aikana:

 – Vaahteraliiga on todellinen mahdollisuus kehittää itseäni pelaajana. Etsin joukkuetta, joka vastasi myös omaa ajatusmaailmaani jenkkifutiksessa ja se löytyi Royalsista ja päävalmentaja John Bookerista…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta