Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

SAJL Hall of Fame sai kaksi uutta jäsentä

Vaahteramalja XLI:n puoliajalla julkistettiin Juha Salon ja Aarno Sjöblomin jäsenyydet. Katso hall of famereiden tarkemmat bio:t Hall of Fame sivustolta.

Lyhyet videokoosteet Salon ja Sjöblomin pelaamisesta löytyvät täältä.

SAJL Hall of Fame – jäsen #33 JUHA SALO 


14 000 halukkaan joukosta kutsuttiin 710 pelaajaa World Leaguen leirille Floridaan helmikuussa 1991. “Jahu” Salo edusti Euroopan kärkeä hyökkäyslinjan ryhmässä ja hänet valittiin lopulta Sacramento Surgen ammattilaisjoukkueeseen. Salon tavaramerkkejä oli aggressiivinen juoksublokkaus sekä ohjuksenomaiset pitkä aloitussyötöt.  
Helsinkiläinen Salo edusti Suomea kolmissa EM-kisoissa ja pelasi avauskokoonpanon vasempana tacklena. Hän ehti kokeilemaan yliopistojalkapalloa Saddlebackissa Kaliforniassa. Uransa aikana Salo valittiin kolmesti all starsiin. Hän aloitti uransa 1984 Munkka Coltsissa ja päätti sen12 vuotta myöhemmin Helsinki Roostersissa.  

SAJL Hall of Fame – jäsen #34 AARNO SJÖBLOM 

Aarno Sjöblom pelasi 24 vuotta kestäneen peliuransa aikana tight endia, fullbackia, defensive endiä ja linebackeria.  Hänet tunnettin pelaajana, joka ei loukkaantunut. Tätä seikkaa edisti hänen läpi koko uran kestänyt tunnollinen oheisharjoittelu.
Sjöblomilla on edelleen eniten maaotteluita miesten maajoukkueessa – yhteensä 29. Uraan kuuluvat viidet EM-kisat ja 13 SM-mitalia aikuisten sarjassa. Hän on Vaahteraliigan 4. tuotteliain taklaaja – 529 taklausta.
8 all stars valintaa saanut tukimies ehti saada myös kansainvälistä kokemusta Norjasta ja Tsekeistä. 2003 hän vieraili NFL Europen testileirillä Floridassa.

Lataa PDFTulosta