Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Saksalaiskaksikko vahvistamaan Steelersia

Kuopio Steelers on julkaissut lisää kautta 2023 koskevia sopimuksiaan. Saksalaispelaajat Lars Steffen ja Luca Hebel vahvistavat hallitsevan mestarin miehistöä tulevalla kaudella.

Takapuolustaja Lars Steffen on yksi Kuopio Steelersin vahvan takakentän avainpelaajista kaudella 2021. Saksalaispuolustaja ehti olla mukana viidessä runkosarjan pelissä keräten niissä yhteensä 17,5 taklausta. Heiton puolustuksia miehen tilastoista löytyy kolme. Vaahteramalja XLII-pelissä Steffen taklasi kaksi kertaa ja onnistui katkaisemaan vastustajan heiton kertaalleen.

Steffen pelasi kauden 2022 ELF:n Wroclaw Panthersin takakentällä keräten huikeat 66 taklausta 9 puolustettua syöttöä. Saksalaispuolustajalla on Vaahteraliigan mestaruuden ohella meriittilistallaan kaksi Saksan mestaruutta (GFL) sekä kaksi Eurobowl voittoa.

Steelers-tiedotteessa päävalmentaja Pekka Utriainen kertoo olevansa innoissaan Steffenin sopimuksesta:

-Kun kerroin joukkueelle, että Lars on palaamassa Steelersiin, mielestäni kuvailin häntä huippupuolustajaksi, johtajaksi ja harjoittelijaksi. Hän on älykäs, kova pelaaja, joka osaa puolustaa erinomaisesti juoksuja ja heittopelejä. Hän on pelannut huipputasolla Euroopassa jo pitkään ja hänellä on takana todella vahva kausi ELF:ssä. Olemme innoissamme saadessamme hänet jälleen tänne…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta