Ajankohtaista

Sarjanousija Lionesses farmisopimukseen Tigersin kanssa

Naisten Vaahteraliigaan nouseva Lohja Lionesses ja Hämeenlinna Tigers ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2022. Tigers pelaa tulevana kesänä I-divisioonassa.

Lohja ja Hämeenlinna käynnistivät farmiyhteistyön jo kaudella 2021. Lionesses-tiedotteen mukaan molempien näkökulmasta ”Liikereiden” yhteistyö toimi loistavasti. Lionesses eteni I-divisioonan välieriin ja Tigers voitti II-divisioonan mestaruuden.

Tigersin naisten jaoston puheenjohtaja Teemu Tiilikainen on tyytyväinen sopimukseen:

-On mahtavaa päästä jatkamaan toimivaksi koettua yhteistyötä ja se auttaa joukkueiden ja lajin kehittymistä molemmilla paikkakunnilla. Lohjalla on käynnissä määrätietoinen ja tehokas kehitys, joka kasvattaa useita uusia jenkkifutareita vuosittain. Hämeenlinnan rosterissa riittää paikkoja tarjota pelikokemusta kehitysvaiheessa oleville lohjalaisille, jotka eivät vielä ole vaahteraliigajoukkueen depth-chartin yläpäässä. Kuten monesti on tullut todettua, pelaamaan oppii parhaiten pelaamalla.

Myös Lionesses päävalmentaja Marko Vartiainen kehuu yhteistyön jatkumista:

-Olen kovin iloinen, että Tiikereiden ja Naarasleijonien yhteistyö jatkuu. Viime kausi oli aivan loistava ja farmisopimus toimi molempia osapuolia tukien kaikin puolin! Odotan innolla kesää 2022 ja hyvän yhteistyön jatkumista.

 

Naisten Vaahteraliigan ja I-divisioonan otteluohjelmat julkaistaan lähiaikoina, kun sarjan joukkueiden kenttävaraukset saadaan vahvistettua valmiiksi.

 

Lähde: Lionesses

Kuva: Claudia Turkki

Lataa PDFTulosta