Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Schwäbisch Hall Unicorns huhtikuussa Roostersin vieraaksi

Vaahteraliigan viime kauden hopeajoukkue Helsinki Roosters on julkaissut pelaavansa keväällä ystävyysottelun saksalaista Schwäbisch Hall Unicornsia vastaan. Unicorns sijoittui viime kaudella GFL:ssä kakkoseksi.

Saksan GFL-liigan huippujoukkue ja viime vuoden finalisti Schwäbisch Hall Unicorns ja Suomen Vaahteraliigan historian menestynein joukkue Helsinki Roosters aloittavat kauden 2022 kansainvälisellä ottelulla, kun joukkueet pelaavat vastakkain 23. huhtikuuta Helsingissä.

Unicornsin päävalmentaja Jordan Neuman ja Roostersin päävalmentaja Juha Hakala ovat yrittäneet saada tätä järjestettyä tätä ottelua jo vuosia.

Joukkueiden piti pelata toisiaan vastaan ​​jo vuonna 2020 Schwäbisch Hallissa, mutta se peli peruttiin Covid-19-epidemian vuoksi. Nyt vihdoin kahden vuoden odotuksen jälkeen nämä kaksi eurooppalaista huippuorganisaatiota kohtaavat toisensa ​​ensimmäistä kertaa.

Tämä on ensimmäinen kerta kauden 2018 jälkeen, kun Roosters on pelannut kansainvälisen ottelun Pohjoismaiden ulkopuolista vastustajaa vastaan ​​Euroopassa. Vuonna 2018 Roosters yllätti monet ihmiset Euroopassa voittamalla Vienna Vikingsin 37-41 Charity Bowl -ystävyysottelussa Wienissä, Itävallassa.

Roostersin päävalmentaja Juha Hakala on innoissaan pelistä:

-Olemme erittäin innoissamme tästä mahdollisuudesta. Unicorns on yksi parhaista amerikkalaisen jalkapallon seuroista ja joukkueista koko Euroopassa, joka on hyvin valmennettu ja täynnä huippupelaajia. Meidän on suoritettava korkeimmalla tasollamme, kun pelaamme heitä vastaan ​​huhtikuussa. Kansainvälisyys on myös yksi seuramme perusarvoista ja olemme ylpeitä voidessamme isännöidä yhtä kauden 2022 parhaista kansainvälisistä peleistä Helsingissä.

Helsinki Roosters – Schwäbish Hall Unicorns  lauantaina 23. huhtikuuta Helsingissä

Lähde: Roosters

Lataa PDFTulosta