Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Seinäjoki Crocodiles Tähtiseuraksi

Seinäjoki Crocodiles sai Tähtiseura-merkit lasten ja nuorten urheiluun sekä aikuisurheiluun.

Auditointi suoritettiin Seinäjoella 25.11.2021  SAJL:n Heikki Halttusen ja Suomen Cheerleading Liiton seurakehittäjä Niklas Hagelin toimesta.  Crocodilesin palkattu seuratyöntekijä Anna-Liisa ”Ansku” Hirvilammi on toiminut katalysaattorina Tähtiseura-prosessissa.

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liiton Heikki Halttunen:

– Auditointi on tavallaan konsultointitilaisuus, jossa yhdessä todetaan seuran tilanne eri osa-alueilla (johtaminen ja hallinto, urheilutoiminta, seuran ihmiset sekä aineelliset resurssit) ja mietitään kehittämiskohteita.  Crocodiles on yksi Suomen jenkkifutistaivaan tasaisesti ja pitkään loistaneista seuroista, joka on tehnyt pohjalaisella tavalla jämerää työtä  jo vuodesta 1987. Seura on vaikuttanut mm. omiin harjoitusolosuhteisiinsa rakentamalla oman harjoitushallin yhteistyössä muiden lajien seurojen kanssa. Crocodiles  tarjoaa ehyen pelaajapolun  harrastajilleen. Seura myös viestii toiminnastaan selkeästi ja aktiivisesti

Crocodilesin henki on koko seuraperheen yhteinen tuote. Puheenjohtaja Jari Jalavaa seuran toimihenkilöt kuvailivat – hän on kuin  Sveitsi – ratkaisukeskeinen ja neuvotteleva.  Jalava summaa matkaa Tähtiseuraksi:

–  Tähtiseuraohjelma on meille kehittymisen työkalu.  Laatuseura merkki on hieno tunnustus, mutta toisaalta nyt on myös aika kääriä hihat ja jatkaa seuran kehittämistä. Tässäkin prosessissa toimittiin omalla aikataululla ja otteella.  Suosittelen tätä kaikille jenkkifutiseuroille – on hyvä pysähtyä miettimään oman seuran asioita

 

Mukana jo 800 urheiluseuraa. Tähtiseurat lajeittain

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Kaikille seuroille avoin laatuohjelma kutsuu mukaansa niin pienet kuin suuretkin seurat. Tähtiseura-ohjelman materiaalit on koottu seurojen yksilölliset tarpeet huomioiden – jokainen seura voi löytää tukimateriaaleista juuri omalle kehittämisen polulleen soveltuvia työkaluja. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.

Ohjelma tarjoaa paljon erilaisia materiaaleja ja työkaluja seurojen käyttöön.

Lataa PDFTulosta