Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 28.9.2021

Tiistaina 28.9.2021 kaikilla työpaikoilla ja oppilaitoksissa dresscodena pelipaita. Suomalaisen seuraväen yhteistä juhlapäivää, Seurapaitapäivää, juhlitaan koko urheiluyhteisön voimin. Aiempina vuosina hurjan suosion saanut teemapäivä kannustaa jälleen jokaista meistä pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin.

Seuratoiminta ja seurakaverit ovat olleet koronapandemian aikana kaivattuja. Seurapaitapäivänä rakkaat seurat pääsevät loistoonsa – niin arjen keskellä kuin sosiaalisessa mediassa. Seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa voit jakaa somessa tunnisteilla #seurapaitapäivä#seurasydän ja tietysti #jefupaita.

Oman seuran nykyisiä ja entisiä jäseniä aktivoimalla voimme täyttää kadut, koulut, työpaikat ja sosiaalisen median palvelut jenkkifutisseurojen väreillä ja tunnuksilla. Vedä siis seurasi pelipaita, verkkarit tai fanipaita päällesi Seurapaitapäivänä ja kutsu kaveri mukaan tunnustamaan väriä.

Jenkkifutis voi jälleen kerran osoittaa olevansa kokoaan suurempi urheilutekijä Suomessa.  Haasta perhe, ystävät, seura- ja työkaverit mukaan liputtamaan tätä seurajuhlaa jenkifutispaidat päällä.

 

 

Lue Lisää:  Olympiakomitea

Lataa PDFTulosta