Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Steelers kaappasi Urjanssonin pelinrakentajakseen

Ambro Urjansson on mestaruusputkessa olevan Kuopio Steelersin pelinrakentaja kaudella 2023. Urjansson pelasi maajoukkueen avaavana pelinrakentajana syksyn EM-lohkopeleissä ja osoitti nousseensa pelipaikallaan uudelle tasolle.

Pelinrakentaja Ambro Urjansssonin kaappaus Helsinki Roostersista neljättä perättäistä mestaruuttaan tavoittelevan Kuopio Steelersin miehistöön, on off-season-kauden toistaiseksi suurin siirtouutinen.  20-vuotias Urjansson on pelannut Roostersin vaahteraliigapeleissä parin kauden aikana kakkosmiehen roolissa ensin Miro Kadmiryn ja viime kesänä Bryce Stancomben taustalla. Joukkueensa ykkös-QB:n roolissa Urjansson nähdään nyt ensimmäistä kertaa. Vaahteraliigan tilastoihin hän on ehtinyt kirjauttamaan pelaamissaan runkosarjan otteluissaan yhden heitetyn ja kolme juostua ja yhden kiinniotetun touchdownin.

Varsinaisen läpimurtonsa Urjanssson teki maajoukkueessa viime syksyn EM-lohkovaiheen peleissä. Kukaan ei osannut odottaa sitä ilotulitusta, jonka nuori pelinrakentaja kykeni esittämään uudessa vastuussaan Suomen maajoukkueen avaavana pelirakentajana. Tanskaa ja Tšekkiä vastaan Urjansson heitti peräti 11 touchdownia ja keräsi heitoillaan 656 jaardia johdattaessaan Suomen miehet vuoden 2023 EM-mitalipeleihin kahdella komealla voitolla…

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta