Ajankohtaista

Jenkkifutiksessa tapahtuu

Steelers lähtee talveen hyvällä harjoitusvahvuudella

Suomen mestarijoukkue Kuopio Steelers on julkaissut lokakuun lopulla sääntöjen mukaisesti ensimmäisen sopimuspelaajiensa listan. Pelinrakentaja Joey Bradleyn ja keskushyökkääjä Le’Anthony Reasnoverin ympärille ollaan taas rakentamassa menestyvää kokoonpanoa.

Steelersin Pekka Utriainen kertoo mestarijoukkueen pysyneen kohtuullisen hyvin kasassa. Toistaiseksi varmoja kotimaisia sivuun siirtyviä joukkueessa on tunnistettu vain kaksi, joskin muutaman pelaajan ohella siviilielämän järjestelyt ratkaisevat lopullisesti mahdollisuudet kesän kohtalon. Suomalaispelaajien osalta Utriainen kertoo poistumaa olevan vähemmän kuin ensimmäisen mestaruusvuoden jälkeen.

Yllättävänä uutisena Steelers kertoo aiemmin puolustuksen linjassa pelanneen Jani Lindqvistin siirtymisestä hyökkäykseen TE:n pelipaikalle.

Pistekuningas Reasnover palaa Kuopioon

Viime kaudella Vaahteraliigassa ainoana pelaajana yli sataan pisteeseen yltänyt yhdysvaltalainen Le’Anthony Reasnover on kuopiolaisten ensimmäinen rosteriin kiinnitetty ulkomaalaiskiintiön pelaaja. Aiemmin joukkue ehti jo julkaisemaan yhdysvaltalais-irlantilaisen pelinrakentaja Joey Bradleyn sopimuksen, mutta Irlannin passin ansiosta Bradley ei kuormita joukkueensa ”jenkkikiintiötä”.

Steelersin verkkosivuilla Reasnover puhkuu tyytyväisyyttä jatkosopimuksestaan:

– Mestaruuden voittaminen oli lopullinen tavoite viime kaudella ja oli kunnia saada olla osa tätä joukkuetta ja mahdollistaa toisen perättäisen mestaruuden voittaminen Kuopioon. I love it here!

Klikkaa vaahteraliiga.fi sivulle ja lue koko juttu…

 

Lataa PDFTulosta